B: Deutschland Adler–Polish Eagles 8:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / B: Deutschland Adler–Polish Eagles 8:3

23.4.2014

Polish Eagles po úvodní vysoké prohře s domácími Custodes padli i ve svém druhém utkání. V něm nestačili na Deutschland Adler v poměru 3:8. Za německý tým si připsali hattrick hned dva hráči – Brian Witmer a Cornelius Wächter.


Zápis/Statistiky

Už po minutě a půl otevřel skóre zápasu Pellowski. Útočník Eagles se dostal k míčku na pravé straně hřiště, protáhl se před branku a zblízka překonal německého gólmana.

Německý tým ale během dalších třech minut dokázal stav otočit. Nejprve se v čase 3:40 po pěkné kombinaci prosadil Fiswick a o minutu a půl později přesně zamířil Wächter. A když v čase 5:39 využil další mezery v polské obraně Witmer, vedl Alder už 3:1.

V desáté minutě polské mužstvo snížilo na rozdíl jednoho gólu. Krásnou individuální akci předvedl Rydzak, který se na levé straně protáhl přes obránce až před branku a střelou v letu překonal gólmana. A o dvě minuty později už bylo vyrovnáno. Ke střele z dálky napřáhl Pellowski, trefil se přesně k pravé tyči německé branky a přidal svůj druhý gól v zápase – 3:3.

V druhé části měli velkou výhodu Eagles, kteří měli k dispozici půlminuty trvající dvojnásobnou přesilovku. Jenže tu nevyužili a navíc inkasovali. Český útočník v dresu německého týmu Petr Himl ihned po opuštění trestné lavice dostal ideální přihrávku od brankáře, postupoval sám na polského gólmana a trefil se přesně mezi betony.

Do té doby vyrovnaný zápas už se pak ubíral jednoznačným směrem. Adler své vedení v pohodě kontroloval a zásluhou Wächtera a Witmera, kteří si oba připsali hattrick, ještě zvýšil na konečných 8:3.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024