Czech Republic - All Stars 4:14 (1:3, 1:3, 2:8, 0:0)

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Czech Republic - All Stars 4:14 (1:3, 1:3, 2:8, 0:0)

25.4.2014

Vrchol pátečního večera obstaral zápas mezi českým výběrem a zahraničním All Stars. V exhibičním utkání se z vítězství radoval celek složený ze zahraničních hráčů, který vyrál 14:4.


Zápis/Statistiky

Nabité tribuny radotínské arény se prvního gólu v utkání hvězd dočkaly po dvou minutách hry. Do vedení se dostal zahraniční výběr poté, co Goddard dlouhou přihrávkou našel Vysea, ten šel sám na bránu a nezaváhal. V šesté minutě šli All Stars už do dvoubrankového vedení. Na konci pěkné kombinace byl Goddard a uklidil míček do české sítě. A když v osmé utekl domácí obraně Hill a trefil pravý horní růžek, prohrávalo Česko už 3:0.

Výběr trenéra Romana Pokorného měl velkou možnost skórovat, když měl výhodu tříminutové přesilové hry. Přes velké množství střel se však Češi prosadit nedokázali. Spolehlivě chytajícího gólmana Cregana se podařilo překonat až na konci dvanácté minuty. Loskot přešel přes dva obránce, namířil si to do středu a pohotově zakončil – 1:3.

 V 17. minutě ztratil domácí obránce míček za brankou, Waddington přihrál na hranici brankoviště Vyseovi a ten bez problémů zvýšil. Po dvaceti minutách si připsal druhý gól v zápase Loskot. A to po akci, která zvedla všechny fanoušky ze sedadel. Za brankou naznačil přihrávku na střed a perfektní skočkou snížil na 2:4.

Po dvaadvaceti minutách hry se na hranici brankoviště obtočil Vyse, vystřelil a dovršil hattrick. A rozjel tím gólostroj zahraničního výběru, během deseti minut se trefili ještě Proulx, Hill a Goddard.

Střelecké hody zahraničního mužstva narušil krásnou individuální akcí Oulehla. Ten získal míček u zadního mantinelu, přes dva obránce si to neohroženě namířil před branku a parádní zadovkou propálil gólmana Uusitalu. Jenže pak se třikrát v řadě radovali opět hosté. Góly Goddarda a dvě trefy Waddingtona jim vynesly vedení 11:3.

Čtvrtý gól českého výběru vstřelil kanonýr Jižního Města Došlý. Ten byl ve 40. minutě na konci krásné kombinace a posouval míček do odkryté branky. Jenže dále dominovalo zahraniční mužstvo, které do konce zápasu dokázalo ještě třikrát navýšit skóre. Během posledních pěti minut se dvakrát trefil Hill a jednu branku přidal Proulx. All Stars tak vyhráli nad českým výběrem 14:4.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024