D: Megamen–Glasgow Clydesiders 14:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / D: Megamen–Glasgow Clydesiders 14:2

23.4.2014

Megamen vstup do turnaje zvládli bez problémů. Poražení finalisté z loňského ročníku si v poklidu poradili s Glasgow Clydesiders a vyhráli 14:2.


Zápis/Statistiky

Už po půlminutě hry se prohnal středem hřiště Bendig, tváří v tvář gólmanovi nezaváhal a poslal Megameny do vedení. Na začátku čtvrté minuty na něj navázal další velezkušený hráč Bostonu Wasik, který zvýšil už na 2:0.

Clydesiders měli šanci na snížení v šesté minutě zápasu, kdy hráli přesilovou hru. Početní výhodu však proměnit nedokázali. A záhy po srovnání počtu hráčů na hřišti za to pykali. Během pouhé minuty inkasovali další tři góly – trefili se Prestridge, Hickman a podruhé v utkání Bendig. A když pak Wasik dvěma góly za sebou dokonal hattrick, odcházelo se do přestávky za stavu 7:0.

Minutu a půl po změně stran ještě navýšil vedení Hickman, který obešel přes tři obránce a věděl si rady i před brankou. V 18. minutě se gólu konečně dočkali také Clydesiders. Bouret napřáhl z velké dálky a tvrdou ranou propálil vše včetně amerického gólmana – 8:1.

Pak už ale zase úřadovali Megameni. V čase 18:33 přidal svůj druhý gól v zápase Prestridge a o necelou minut později na něj navázal i Deriso. Druhý gól pro skotský celek vydřel ve 26. minutě Strachan, poslední slovo měli však znovu Američané, kteří třemi góly v poslední minutě rozhodli o konečném skóre 14:2.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024