D: TJ Malešice–Glasgow Clydesiders 8:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / D: TJ Malešice–Glasgow Clydesiders 8:6

23.4.2014

V napínavém souboj Pražského a Glasgowského týmu vedli většinu času Skotové, ale ve druhém poločase zachránily Malešice čtyřmi brankami výsledek a zvítězily 8:6.


Zápis/Statistiky

První gól si připsal Bouret, skóre však srovnal o minutu později Kopfstein. V sedmé minutě poslal Larson přes obránce míček před bránu Bouretovi, který se opět nemýlil.

Na druhé straně vzápětí střílel také zblízka Podroužek – a vyrovnal. V osmé minutě šly Malešice do vedení. Plecitý dostal od Kopfsteina nahrávku z poloviny hřiště a úspěšně zakončil. Maximus navíc obdržel minutový trest a Malešičtí si zahráli přesilovku. Z oslabení ale vyrovnal Mitch Vellner.

Vyloučení Slováka za držení potrestal zdálky v přesilovce svým třetím gólem Bourett a na 5:3 zvýšil Vickars.

Kontaktní branku dal ve třinácté minutě Adamiec. Vyrovnat mohl na konci první půlky Beran, ale z bezprostřední blízkosti netrefil odkrytou bránu.

V páté minutě druhého poločasu Bouret opět zdvojnásobil náskok Skotů. Na druhé straně se míčku odraženého od Cowmanovy výstroje po střele zdálky zmocnil Beran a poslal balón do sítě. O dvě minuty později poslal Tolar dalekonosnou střelu při zemi a zápas mohl začít od nuly.

Po oddechovém času Malešic dal rozhodující branku Podroužek. Tři minuty před koncem zůstal Bouret po srážce s útočníkem ležet na zemi, ale rozhodčí hru nezastavil a po chvíli pojistil vedení Malešic Adamiec.

Na poslední půlminutu zápasu vyměnili Clydesiders brankáře za hráče v poli, ale skóre si již neměnilo.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024