E: London Knights–Turku Titans 0:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / E: London Knights–Turku Titans 0:3

24.4.2014

V prvním čtvrtečním utkání se radovali Turku Titans. Finský tým si v gólově chudém zápasu poradil s anglickými London Knights v poměru 3:0.


Zápis/Statistiky

Poměrně chudý gólový účet utkání se začal psát už po půlminutě hry. Jalvanti se po přihrávce Millera octil naprosto nestřežený před brankou a střelou o zem zajistil vedení pro Titans.

V osmé minutě měli velkou šancí na srovnání skóre Knights. Dvojice Hart – Tasko rozebrala celou finskou obranu a druhý jmenovaný se octil sám před brankářem Uusitalou. Toho však nedokázal překonat ani z první střely, ani z následné dorážky.

Poté měl anglický tým výhodu přesilové hry, ani tu však proměnit nedokázal. A tak o dvě minuty později přišla početní výhoda Titans a ty ji na rozdíl od svého soupeře využili. Po sérii přihrávek vzal odpovědnost na sebe Varjo, napřáhl z dálky a přesně trefil horní růžek branky – 2:0.   

Dvě minuty před koncem první periody mohl ještě snížit Shaw. Ten se středem pěkně proháčkoval hned přes tři bránící hráče a dostal se až před branku. Tam však ztroskotal na gólmanovi Uusitalovi. Finský tým tak šel do pauzy s dvougólovým vedením.

I po přestávce se Knights hnali za vyrovnání, jejich střelecká mizérie ale nebrala konce. Celou minutu měli k dispozici dvojnásobnou přesilovku 5 na 3. A finskou branku sice zaplavili spoustou střel, ani jedna se však neujala. Ihned po vyrovnání sil na hřišti navíc na druhé straně po levé lajně utekl Raittila,s přehledem zavěsil a zvýšil na rozdíl tří gólů. Titans tedy vyhráli 3:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024