EF1: Kahnawake Rapids–LimeGreen Riggers 4:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / EF1: Kahnawake Rapids–LimeGreen Riggers 4:3

24.4.2014

Za nadějný výsledek 3:0 v prvním poločase vděčili Riggers svému brankáři, který odolával irokézským útokům. Druhá polovina utkání ale patřila Rapids, kteří soupeři nastříleli čtyři branky a se skóre 4:3 si zajistili místo v lepší polovině výsledkové listiny.


Zápis/Statistiky

Během prvních dvou minut se hrálo převážně před bránou Riggers a gólman Cregan se musel několikrát blýsknout. Přesto to byli Riggers, kteří se radovali z první branky, když  Patterson poslal míček mezi Thompsonovy betony.

Po chvíli skončil míček ve druhé brance, ale jeden z rozhodčích viděl před střelou Francisovu hru vysokou holí, takže místo srovnání stavu si Rapids zahráli tříminutové oslabení. Jeden z přesilovkových útoků byl úspěšný - po kombinaci před bránou se za záda brankáře z úhlu trefil Scott.

Rapids ubránili minutovou přesilovku po vyloučení Logana Kane, ale do konce periody se podařilo skórovat ještě Funkenhauser a poločas končil za stavu 3:0 pro Riggers.

Ve druhé minutě druhé periody gólman Riggers skvěle vykryl soupeřovu střelu, ale odražený míček sebral Crawford a bez problémů zakončil do odkryté brány.

V oslabení Kedoh Hill sebral přihrávku a stíhaný pouze Pattersonem doběhl až k irské brance, kde se mu podařilo trefit růžek a vrátil svůj tým do hry.

Irokézové ožili a začali vytvářet tlak. Nejdřív Norton trefil tyč a potom útok Rapids v osmé minutě zakončil Kedo Hill přesnou ránou k té tyči, která se před chvílí rozezvonila. Stejný hráč pak skvěle zamířil vedle ramene irského brankáře a poprvé otočil stav utkání ve prospěch Irokézů.

Čtyři minuty před koncem zápasu z brejku střílel Diabo, ale jeho branka nebyla uznána. Vypjatý závěr utkání se neobešel bez menší strkanice před bránou Riggers, která ovšem zůstala bez trestů.

Poslední minutu si šel Francis odsedět delší trest za hrubost, a zbytek zápasu tak Rapids museli odehrát ve čtyřech. Míčku se ale zmocnil Diabo a Irokézové ho už soupeři nepůjčili a udrželi jednogólový náskok.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024