EF2: Pioneers–Deutschland Adler 10:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / EF2: Pioneers–Deutschland Adler 10:0

24.4.2014

Pioneers po několika minutách hry zcela ovládli dění na hřišti a soupeře téměr nepustili do útoku. Nad Deutschland Adler zvítězili 10:0 a postupují do čtvrtfinálových bojů.


Zápis/Statistiky

Na první gól se čekalo dlouhých osm minut. Prokletí prolomil střelou zblízka Collison. Od této trefy byli Pioneers na koni a po chvíli skóroval Jones. Třetí branku přidal ze skoku opět Collison.

Tlak Kanaďanů po zbytek poločasu přinesl spoustu gólových příležitostí, ale skóre se už neměnilo kvůli střeleckým nepřesnostem a díky pohotovým zákrokům německého gólmana.

Čtvrtá branka padla ve třetí minutě druhé části, když se po střele St. Germaina míček sklouzl po brankářově výstroji a pomalu doskákal za brankovou čáru. O dvě minuty později zamířil Clare protilehlého růžku a zvýšil na 5:0. Jako další skóroval Waddington, který po Keithově nahrávce bekhendovým způsobem obstřelil gólmana. Brankářovu pravou stranu úspěšně otestovali opět Waddington a Keith a přidali sedmý a osmý gól.

V desáté minutě trefil Keith gólmanovo chodidlo a odražený míček poslal volejbalovým obloučkem za Geschkeho záda.

Při dvouminutové přesilovce si sice tým Adler vyzkoušel útok, nicméně na jeho straně tabule svítila stále nula. Na 10:0 zaokrouhlil z nájezdu St. Germain.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024