EF3: LC Custodes–TJ Malešice 8:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / EF3: LC Custodes–TJ Malešice 8:2

24.4.2014

LC Custodes nedopustili dramatizaci osmifinále a v souboji dvou pražských klubů zvítězili nad Malešicemi 8:2. Radotín tak pokračuje ve své cestě za obhajobou loňského titulu.


Zápis/Statistiky

Zápas začal ve svižném tempu. Ve druhé minutě střílel ze střední vzdálenosti Skála a od země se míček přes gólmanův beton odrazil do sítě. Druhou branku přidal Loskot, který po Barákově přihrávce trefil prostor mezi nohama brankáře.

Během přesilovky pět na čtyři dostal Loskot nahrávku od Skály, a než se gólman stihnul přesunout, bez problémů vstřelil míček do odkryté brány.

Na druhé straně Kopfstein na poslední chvíli využil malešickou přesilovku a upravil na 3:1. Třígólový náskok vrátil Radotínu Pešek, který ve dvanácté minutě zblízka přehodil Klokana a zasunul míček pod břevno.

Kvůli špatnému střídání hráli poslední minutu první periody Custodes v oslabení, ale hráčům ve žlutých dresech se skórovat nepodařilo.

Pátou branku Radotína mohl ve druhé půlce přidat Hodaň, který přijal přihrávku před malešickou bránou a ze samostatného nájezdu poslal míček za gólmanova záda, při střele už měl ale nakročeno v brankovišti.

Po sedmi minutách druhého poločasu Moravec předal míček Košťálovi, který naznačil střelu do levého růžku a pak překvapil rozkročeného brankáře mezi nohy. Na 6:1 zvyšoval Skála.

Minutové přesilovky na obou stranách zůstaly bez gólu, teprve ve čtrnácté minutě opět skóroval Loskot. Na jeho branku reagoval Hanzlík, který utekl s míčkem obraně až před Mareše a podařilo se mu zakončit.

Po krásné kombinaci s Poupětem a Loskotem zařídil Košťál střelou zblízka domácímu týmu poslední slovo v tomto utkání a uzavřel skóre na 8:2

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024