EF4: Green Gaels–Bundeswehr Lacrosse 10:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / EF4: Green Gaels–Bundeswehr Lacrosse 10:2

24.4.2014

Green Gaels si v osmifinále poradili s německým Bundeswehrem a vysokým vítězstvím 10:2 se posunuli do bojů o přední příčky.


Zápis/Statistiky

Hned po deseti vteřinách propálil německého gólmana zdálky Gilbert. Druhý gól vstřelil o minutu později Goddard, který dostal míček od Douga Trudeau, za běhu naznačil střelu a trefil se do právě odkrytého místa.

V sedmé minutě nejdřív bleskovým přesunem vykryl střelu Smitha Roscoe, ten ale vzápětí odražený míček předal Goddardovi na druhé straně brány, na jehož střelu už gólman nedosáhl. Goddard krátce nato dovršil hattrick a po čtvrtině hrací doby vedli Green Gaels 4:0.

Pátou branku střílel Henkewich a na 6:0 upravil skóre první půlky Goddard, když jeho střela zamířila od tyče do německé brány.

Green Gaels i ve druhé části v pohodě soupeře přehrávali. Sedmý gól střílel zdálky Gilbert a zanedlouho trefil Watt protější spodní růžek brány, rozezvonil tyčku a přidal osmý gól.

V osmé minutě museli Kanaďané čelit dvojnásobné přesilovce, během níž si Heerdtova střela od gólmanovy výstroje našla cestu do brány.

Následovaly další dvě německé přesilovky. Během té druhé Heller ze střední vzdálenosti trefil odrazem od země levý spodní růžek, a zařídil tak druhý gól Bundeswehru.

Minutu před koncem poslal Watt míček zblízka po zemi do německé brány a gól na konečných 10:2 dal Goddard, když zamířil svoji střelu k tyči.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024