EF8: SK Lacrosse Jižní Město–Goldstar Tel Aviv 4:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / EF8: SK Lacrosse Jižní Město–Goldstar Tel Aviv 4:2

24.4.2014

Hráči Goldstar Tel Aviv zřejmě doplatili mimo jiné na množství trestných minut v jejich řadách. Jižní Město přesvědčivě soupeře přehrálo a s vítězstvím 4:2 na kontě pokračuje do čtvrtfinále, kde se utká s kanadskými Green Gaels.


Zápis/Statistiky

Do zápasu lépe vykročil tým z Tel Avivu. Během jejich prvního útoku navíc došlo k vyloučení hráče Jižního Města a přesilovka prodloužila útok o další minutu. Gól ale nepadnul a po skončení trestu se hra začala přelévat ze strany na stranu.

Po pěti minutách zápasu se konečně trefil Plecháček a Jižní Město šlo do vedení. Pražané potom měli možnost zahrát si dvouminutovou přesilovku, ale Izraelci se jejich útokům úspěšně ubránili.

Na začátku jedenácté minuty hráči Goldstar mohli vyrovnat, radost jim však zkazil výborný Čekalův zákrok betonem.

Řezníček ve třinácté minutě obral izraelské útočníky o balón a sám sprintoval k izraelské bráně, nájezd ale gólem nazakončil.

Ani přesilovka Goldstar nevynesla nováčkovi turnaje šanci poprvé rozvlnit síť. Zato Němec po skončení trestu přijal míček před bránou, sestřásl obránce a vypálil - ale Leone jeho střelu vykryl.

Ve druhé minutě druhé periody udělil rozhodčí Alonimu tříminutový trest za hru vysokou holí. Přesilovku v zápětí využil Plecháček, který se odrazil z hranice brankoviště a z letu skóroval.

Za hrubý zákrok u mantinelu vyloučil sudí Rosse do konce utkání a Tel Aviv navázal na předchozí oslabení dalším tříminutovým trestem. Z přesilovky střelil branku Došlý.

V osmé minutě přidal Černík po své dalekonosné střele čtvrtou branku Jižního Města. Následoval útok Goldstar a tentokrát úspěšný. Harper zblízka snížil na 4:1.

Tři minuty před koncem se během izraelského útoku před bránou uvolnil Cherry a povedlo se mu snížit na 4:2. Dvojnásobné vyloučení na konci zápasu ale znemožnilo Tel Avivu se stavem dále zamíchat a Jižní Město si pohlídalo vítězství.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024