F: LCC Wolves–Nova Scotia Privateers 0:11

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / F: LCC Wolves–Nova Scotia Privateers 0:11

24.4.2014

Dvoučlenná skupina F nabídla druhé měření sil mezi domácími Wolves a Privateers. Mladíci Radotína nestačili na favorizovaný kanadský tým ani tentokrát a prohráli 0:11.


Zápis/Statistiky

Radotínští mladíci vlétli do utkání proti favoritovi nebojácně, hned se vrhli do útoku a vypracovali si několik střeleckých příležitostí. Žádný z nadějných pokusů si však cestu do kanadské branky nenašel.

Zato Privateers udeřili hned ze své první šance. Proulx se na začátku třetí minuty obtočil kolem dvojice obránců a skrytou přízemní střelou nedal brankáři šanci. Poté Kanaďané zatlačili Wolves před branku a tlačili se do zakončení. Zvýšit vedení jim však dlouho nedovoloval skvěle chytající brankář Hladký.

Ten nestačil až na střelu Dunbara, který naprosto sám před brankou pouze uklidil míček do sítě. Kanadský favorit pak získal jistotu a po většinu doby kombinoval před brankou Radotína. Po jedné takové akci v desáté minutě vypálil ze středu Morris a trefil prostor mezi Hladkého betony. V jedenácté minutě pak na hranici brankoviště dostal míček McNeil, rychle se otočil a zakončil za bezmocného gólmana.

Ve 13. minutě měl šanci na snížení Bergman, který se na útočné polovině uvolnil přes obránce, proklouzl kolem mantinelu až před branku a zakončil. Gólman si však s jeho pokusem poradil. Hned z protiútoku naopak opět udeřili Privateers, když míček odražený od zadního mantinelu uklidil do sítě Proulx.  

V samém závěru první části mohl snížit ještě Dolejší. Ten pěkně přešel přes dva obránce a tvrdě vypálil, jeho pokus ale gólman vyrazil. Do přestávky se tak šlo za stavu 5:0 pro Privateers.

Po změně stran kanadský celek opět zamkl radotínské před jejich brankou. Privateers na útočné polovině dobře kombinovali a obrana Wolves jen těžko stíhala čelit rychlým přihrávkám. Už minutu po změně stran vedení navýšil Gallant, který se prosadil střelou o zem.

Privateers i dále předváděli, nakolik kombinačně vyspělým týmem jsou. Rozebrali obranu Wolves a do pětadvacáté minuty dokázali díky dvěma gólům Parkera a trefách Gallanta, Morrise a Wilsona zvýšit už na 11:0.

Radotínští se snažili alespoň kosmeticky upravit stav zápasu a sympaticky se hrnuli dopředu. Ve 26. minutě po brejku upaloval sám na brankáře Bergman, jeho tvrdou střelu ale dokázal kanadský gólman zpacifikovat. Ten samý hráč o minutu později parádně vypálil z pravé strany, míček mířící do pravého horního růžku však brankář opět skvělým reflexivním zákrokem dokázal vytěsnit. Wolves se tedy čestného zásahu nedočkali a s Privateers padli i podruhé, tentokrát 11:0.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024