G: Bats Bratislava–Team EuroLaxCo 9:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / G: Bats Bratislava–Team EuroLaxCo 9:1

23.4.2014

V prvním utkání turnaje Bats nedovolili nováčkovi turnaje skoro nic. Zatímco hráči francouzského týmu bojovali s nepřesnými přihrávkami, obdrželi od Netopýrů v prvním poločase šest gólů. Ve druhé polovině se převaha Slováků zmírnila, nicméně za záda Dobrého doletěl míček jen jednou a Bats Bratislava si odnesli zasloužené vítězství 9:1.


Zápis/Statistiky

Necelých třicet sekund po úvodním hvizdu poslal Jeck střelu mezi obránci a Bats šli do vedení. Na 2:0 zvýšil Thomay, jeho střela zdálky se před gólmanem odrazila od země a skončila v síti.

Za tým EuroLaxCo si jako první vystřelil na bránu Labbé, ale zdálky se trefil jen do středu brankářovy výstroje. Lépe zamířil v deváté minutě Annoot. Míček se odrazil od spodní části Dobrého betonu, jenže ani tentokrát se hráči Eurolax nedočkali gólu. Vzápětí přidal Thomay třetí branku Bats Bratislava z akce dva na jednoho za ukázkové asistence Zifčáka.

Na 4:0 střílel Engliš. Skokan s trochou štěstí protlačil míček za záda brankáře a zajistil pátou branku svého týmu. Minutu před koncem periody Thomay završil hattrick, a do druhého poločasu tak nastupovaly celky za stavu 6:0.

Úvod druhé části zkomplikoval EuroLaxu Michael Pop svým tříminutovým trestem za hru vysokou holí. Přesilovku využili Zifčák a Gheorghe.

V šesté minutě se konečně mohli radovat hráči z Francie. Hříbal doběhl s balónem až k bráně a překonal Dobrého. Na konečných 9:1 upravil skóre Gheorghe.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024