G: SK Lacrosse Jižní Město–Bats Bratislava 8:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / G: SK Lacrosse Jižní Město–Bats Bratislava 8:5

24.4.2014

O vítězství v základní skupině G si to rozdali Jižní Město a Bratislava Bats. Z vítězství se nakonec radovali Pražané, kteří slovenského soupeře přestříleli 8:5.


Zápis/Statistiky

Do rozhodujícího utkání lépe vstoupilo Jižní Město a už po padesáti vteřinách se radovalo z vedení. Ondráček pěkně prošel přes dva obránce do středu, místo střely ještě přihrál volnému Plecháčkovi a ten sám před brankářem nezaváhal.

Gólem uklidnění Pražané si vypracovali územní převahu, přesto se dlouho nedokázali znovu prosadit. Vedení zvýšil až v osmé minutě Schaffner, jenž vypálil z levé strany přes klubko hráčů, brakář toho moc neviděl a míček musel lovit ze sítě.

Poté měli Bats k dispozici tříminutovou přesilovku, snížit však nedokázali a navíc ještě inkasovali. Plecháček byl na pravé straně zdvojený, přesto prošel až před branku a krásnou skočkou zvýšil na přestávkových 3:0.

V úvodu druhé části mělo Jižní Město výhodu nejprve tříminutové přesilovky, tu sice nevyužilo, následnou minutovou početní výhodu už však zužitkovat dokázalo. Z levé strany se přesně na zadní tyč trefil Ondráček.

Bats se dočkali snížení na konci 20. minuty. Krásnou individuální akci předvedl Jeck, přes tři obránce prošel až před branku a s přehledem zakončil. Jenže po rychlé akci a nahrávce Veselého se s pomocí tyče trefil Černík a bylo to opět o čtyři góly.

Znovu se povedlo snížit Střechovi, který se prosadil parádní skočkou, ale ve 23. minutě na druhé straně Došlý prošel přes dva obránce a přesnou přízemní střelou uklidil míček do sítě. Poté na 3:6 upravila kanadská posila Bats Vrecko, který utekl obráncům a v rychlosti dokázal prostřelit i gólmana.

Na to však opět dokázal odpovědět Došly, který nejprve uzavřel hattrick a poté přidal i svůj čtvrtý gól v utkání. V poslední minutě ještě Bats dvěma góly dokázali zkorigovat skóre, víc už však nestihli. Jižní Město tak vyhrálo 8:5 a ovládlo základní skupinu.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024