Goldstar Tel Aviv - London Knights 7:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Goldstar Tel Aviv - London Knights 7:5

25.4.2014

Goldstar Tel Aviv porazil londýnské Knights. Izraelský tým ve druhé části otočil skóre zápasu a vyhrál 7:5.


Zápis/Statistiky

Úvod zápasu patřil týmu z Londýna. Knights se ujali vedení už po minutě a půl, když Shaw na levé straně vypálil zpoza obránce a jeho skrytá střela zapadla přesně ke vzdálenější tyči.

Poté už ale iniciativu převzali hráči Goldstar a vytvořili si územní převahu. Izraelský tým se poprvé trefil na konci čtvrté minuty. To se Silberlicht prosmýkl kolem pravého mantinelu až před branku a povedenou skočkou vyrovnal na 1:1.

V desáté minutě vrátil vedení na stranu anglického mužstva Dunits. Ten se uvolnil na levé straně, doběhl na střed a prosadil se přesnou přízemní střelou k pravé tyči.  O minutu později už bylo ale opět vyrovnáno. Dunits byl sám před brankářem, udělal kličku doprava a zakončil do odkryté branky.

O něco veselejší šli do přestávky přece jen Knights. Dvacet vteřin před sirénou našel Joseph naprosto volného Taska, ten vymíchal gólmana a zavěsil k pravé tyči. Londýňané šli tak do přestávky s vedením 3:2.

Jenže úvod druhého poločasu patřil jednoznačně Goldstar. Necelou minutu po změně stran sice nejprve za brankou podklouzl, ale zmátl tím obránce i gólmana a zpoza branky v letu vyrovnal na 3:3. Po další půlminutě se od pravého mantinelu uvolnil Laforet, trefil prostor u vzdálenější tyče a překlopil vedení na stranu svého týmu. A v 19. minutě zvýšil na rozdíl dvou gólů Aloni, jenž napřáhl z dálky a propálil anglického gólmana.  

Knights ale během dvou minut dokázali vyrovnat. Nejprve se krásnou akcí blýskl Arthur. Ten se za brankou ve tvrdém střetu zbavil obránce, oklamal brankáře a parádní skočkou snížil. A dvacet vteřin po něm přidal vyrovnávací branku Hart - 5:5.

 Rozhodující gól padl čtyři minuty před koncem.  Po pravé straně se kolem dvou obránců prohnal Ross, namířil si to před branku, propálil gólmana mezi nohama a poslal Goldstar do vedení. To ještě osm vteřin před koncem pojistil Laforet. Goldstar tedy porazili London Knights 7:5.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024