Green Gaels - SK Lacrosse Jižní Město 4:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Green Gaels - SK Lacrosse Jižní Město 4:2

25.4.2014

Druhou čtvrtfinálovou bitvu ovládli Green Gaels. Kanadský favorit vyhrál 4:2 nad Jižním Městem a postoupil do semifinále.


Zápis/Statistiky

V opatrném začátku zápasu dominovaly obrany. Žádný z týmu si v úvodu nevypracoval příliš příležitostí, a když už se do šance dostal, kralovali gólmani na obou stranách.

Skóre zápasu otevřel až po třech minutách hry Goddard. Útočník Green Gaels se po přihrávce Robertse ocitl za obranou Pražanů, upaloval sám na brankáře a poslal svůj tým do vedení. To dokázal v osmé minutě navýšit Trudeau, jenž stál na konci pohledné kombinace.

Jižní Město se po většinu času muselo bránit. Když ale mělo možnost, hrozilo z rychlých protiútoků. Pražané měli hned několik možností na skórování, gólmana kanadského týmu však překonat nedokázali. Gaels tak šli do přestávky za vedení 2:0.

V úvodu druhé části mělo Jižní Město výhodu tříminutové přesilovky. A přes velké množství střel ji proměnit nedokázalo. A navíc ještě inkasovalo. Ve dvacáté minutě po brejku nahrál z levé strany McFarlane do středu na volného Hessona, ten sice krkolomně zpracoval, ale pak s přehledem proměnil. O tři minuty navíc zvýšil svým druhým gólem v zápase Trudeau, jenž se prosadil po střele z pravé strany.

Pražané měli tři minuty před koncem další početní výhodu. A tentokrát ji už dokázali proměnit. Došlý napřáhl z dálky a přízemní střelou upravil na 1:4. O minutu později se na pravé straně uvolnil Ondráček, přes hráče vystřelil a snížil na 2:4. Víc už toho ale Jižní Město nestihlo a s Greeen Gaels padlo 4:2. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024