Kahnawake Rapids - Turku Titans 11:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Kahnawake Rapids - Turku Titans 11:0

25.4.2014

Prvním semifinalistou jsou Kahnawake Rapids. Irokézský celek si ve čtvrtfinále s přehledem poradil s Turku Titans a vyhrál 11:0.


Zápis/Statistiky

Rapids rozjeli přesvědčivou cestu za semifinále už ve 44. sekundě.  Na konci povedené kombinace byl Hill, který přesnou střelou otevřel skóre. Ten samý hráč se trefil i po pěti minutách. Na levé straně vystřelil zpoza obránce, gólman nic neviděl a musel lovit míček z branky.

 Irokézové měli i nadále jednoznačnou nadvládu nad hrou, kombinovali na polovině soupeře a Titans naopak vůbec nepouštěli před svou branku. V klidu kontrolovali hru a do přestávky stačili díky dvěma gólům Vysea a trefám Hilla a Francise zvýšit už na 6:0.

Do druhé poloviny už se nastupovalo za rozhodnutého stavu, Rapids rozhodně nevypadli, že by si vedení ještě nechali vzít. Naopak náskok ještě několikrát zvýšili. V sedmnácté minutě se prosadil Diabo. Ten byl sice tísněný u pravého mantinelu, z tlaku se však dokázal dostat, prošel přes obránce a střelou o zem překonal gólmana.

O necelou minutu později završil hattrick Vyse, který utekl obráncům, běžel sám na brankáře a chladnokrevně zakončil. Závěr zápasu zvládli Rapids s přehledem a Titans nedali šanci na snížení. Během posledních pěti minut navíc ještě třikrát slavili gól a vysoko vyhráli 11:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024