Kahnawake Rapids–LC Custodes 7:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Kahnawake Rapids–LC Custodes 7:3

26.4.2014

Ze začátku to vypadalo, že LC Custodes Irokézům cestu do finále zkomplikují mnohem víc, ale nakonec Rapids zvládli vytvořit čtyřgólový náskok a přes domácí tým postupují do boje o titul.


Zápis/Statistiky

První útok patřil po vyhraném buly Radotínu. Košťál našel volného Poupěte, a ten ze skoku zakončoval. Hned následující útočná akce Radotína skončila druhým gólem. Poupě tentokrát ze střední vzdálenosti zamířil mezi gólmanovy betony.

První přesilovka se Radotínu moc nepovedla. Málem se zadařilo hráči Rapids, který sám běžel na Siku. Ten ale jeho střelu vykryl.

Na konci páté minuty Výmola zabránil jistému gólu, když zklepnul lakrosku útočníka pálícího do nechráněné části radotínské branky.

Ani ve druhé přesilovce Radotín nedokázal ohrozit soupeřovu bránu a při hře čtyři na čtyři pak Vyse přihrál Nortonovi, který zakončoval do odkryté brány.

V osmé minutě poslal zákeřnou střelu po zemi Loskot, jenže trefil jen tyč.

Autorem druhé branky Irokézů se stal Schindler, když prudce střílel zdálky. Skvělý start domácích se tak Rapids podařilo do konce první periody vymazat.

Ve druhé třetině musel nejdřív dvakrát zasahovat Sika, ale pak se domácí znovu ujali vedení díky trefě Peška.

Přesilovku Rapids v páté minutě Radotín ubránil. Jedinou dělovku mířící na bránu vykryl radotínský brankář svými betony. O čtyři minuty později ale Irokézové skutečně vyrovnali. Vyse převzal míček od Schindlera a okamžitě prodloužil jeho cestu až za gólmanova záda.

Dvě minuty před koncem periody běžel Lauder sám na radotínskou bránu. Předtím, než spadl pod brankářovy nohy, poslal svůj tým poprvé do vedení.

Poslední útok před hvizdem prováděli Custodes v šesti hráčích s gólmanem na střídačce, ale ke srovnání stavu nedošlo.

Úvod poslední třetiny stál na výkonech gólmanů na obou stranách.  Nakonec se jako první radovali Rapids – Hodaň vyklepnul míček útočníkovi a Výmola s ním doběhl až ke bráně, jenže velkou šanci neproměnil a v následném protiútoku po jednoduché souhře s Hillem zdvojnásobil náskok svého týmu Lauder.

V sedmé minutě Polách seknul irokézského hráče do přilby a Rapids záhy přesilovku využili.

Na 7:3 zvyšoval Lauder, který začaroval s lakroskou před radotínskou bránou, zbavil se obránce a zblízka vypálil. Zbylé pokusy Radotína kryl gólman Thompson.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024