LC Custodes - Vienna Monarchs 13:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / LC Custodes - Vienna Monarchs 13:2

25.4.2014

Custodes si zahrají semifinále! Radotínský tým ve čtvrtfinálovém klání porazil vídeňské Monarchs vysoko 13:2. Kanonádu radotínského celku řídil Domink Pešek, který zaznamenal pět gólů.


Zápis/Statistiky

Už po třiadvaceti vteřinách hry se podél levého mantinelu prodral Pešek, dostal se přes obránce a před brankou zamířil na zadní tyč. A o minutu později už se radotínské tribuny radovaly podruhé, když Procházka po individuální akci zvýšil na 2:0.

Poté následovala tříminutovka Skály. Ten se nejprve dokázal prosadit po Košťálově přihrávce z bezprostřední blízkosti a poté se dostal do samostatného úniku, který chladnokrevně proměnil.

Radotín dál jednoznačně diktoval tempo zápasu, v klidu kontroloval vedení a ještě do poločasu dokázal několikrát zvýšit. Když Pešek ještě do přestávkové sirény stačil završit čtyři góly a další trefu přidal Loskot, vedli Custodes už 8:0.

I po změně stran to byli domácí, kteří měli jednoznačně navrch. V 17. minutě po pěkné kombinaci zvýšil Kostka. A o tři minuty později se popáté v utkání radoval Pešek. Ten za brankou naznačil, že bude přihrávat, místo toho ale sám na pravé straně brány zasunul za dezorientovaného gólmana.

Ve 22. minutě našel Poupě milimetrově přesnou přihrávkou Košťála, jenž ve středu hřiště přízemní střelou k tyči nedal brankáři šanci. O minutu později se snížení dočkali Monarchs. Oulehla byl při samostatném úniku faulovaný, přesto však dokázal propálit gólmana Siku – 1:11.

Custodes po Loskotově trefě opět navýšili vedení, šest minut před koncem ale Monarchs vstřelili svůj druhý gól. Balasch na pravé straně zatáhl míček před branku, přihrál Winklerovi a ten pohotově propálil Siku. Poslední slovo však měli opět radotínští. Barák přihrál Košťálovi, který na pravé straně přes obránce vypálil, trefil se k zadní tyči a uzavřel skóre zápasu na 13:2.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024