LC Custodes–Megamen 5:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / LC Custodes–Megamen 5:2

26.4.2014

LC Custodes potěšili své fanoušky bronzem. Domácí mužstvo odehrálo s Megamen skvělé utkání a soupeře, který třikrát doplatil na tresty svých hráčů, přehrál výsledkem 5:2.


Zápis/Statistiky

Ve 4. minutě si radotínský gólman sáhnul na Derisovu střelu o zem, ale míček se nakonec dokutálel až za brankovou čáru a Megamen se ujali vedení.

Po Loskotově pokusu ze skoku zůstal po hromadné mačkanici na zemi ležet Martin, nakonec naštěstí odešel po svých za doprovodu zdravotníka. Zápas skončil i pro Holt, který situaci způsobil a za vražení ze zadu dostal tříminutový trest a osobní trest do konce utkání.

Přesilovku dvakrát využil Skála. Nejprve Košťál místo střely poslal míček svému spoluhráči, který z voleje vypálil za Komerova záda. Druhý gól už byl ryze Skálův, prodral se mezi obránci a zavěsil. Domácí tým tak vedl 2:1.

V desáté minutě Loskot šťouchnul do skákajícího míčku, který prošel až do americké sítě.

Kromě minutové přesilovky ve dvanácté minutě měl Radotín ještě dvě velké gólové příležitosti. Při útoku dva na jednoho se nepřesně sehráli Kostka se Skálou a o něco později běžel sám na bránu Hodaň, ale Komer si s jeho ránou poradil.

Druhý poločas začal tlakem domácích, ze kterého vzešla čtvrtá branka Custodes. Brankovištěm se proletěl Pešek a obstřelil amerického gólmana. Na branku navázala minutová přesilovka Radotína, na jejímž konci dostal Skála míček od Peška a sám před bránou měl dost času na zakončení. Blafákem překonal Komera a zvýšil na 5:1.

Další přesilovku LC Custodes Megamen ubránili. V sedmé minutě pak Hickman vypálil přízemní střelu a trefil se mezi Sikovy betony.

Poslední minutu zápasu hráli Megamen opět ve čtyřech. Radotínští už jen v klidu podrželi balón a počkali si na závěrečný hvizd.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024