LimeGreen Riggers–London Knights 4:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / LimeGreen Riggers–London Knights 4:2

26.4.2014

Jedenácté místo urvali Riggers. Irský tým v gólově chudém zápasu udolal London Knights 4:2.


Zápis/Statistiky

První poločas defenzivní bitvy nabídl divákům pouze jediný gól. A to když Riggers dokázali využít přesilovou hru. V šesté minutě našel Patterson na pravé straně Stewarta, ten šikovně vystřelil zpoza obránce gólmanovi, který toho moc neviděl, prošel balonek mezi nohama.

Minutu po změně stran brankář Knights vyrazil střelu před sebe, k míčku se dostal Funkenhauser a pohotově zvýšil na 2:0. A naprosto stejně vypadal i třetí gól Riggers. Od gólmana se míček odrazil před brankoviště, kde číhal Polkinghorne, a ten neměl problém zamířit do odkryté branky.

Po devatenácti minutách hry se poprvé dočkali i Knights. Shaw nahrál na levou stranu Abrahamsonovi a ten se trefil tvrdou střelou přesně ke vzdálenější tyči. Jenže o deset minut později už Riggers opět vedli o tři góly. Polkinghorne se za brankou zbavil obránce, vynořil se u pravé tyče a s přehledem vstřelil svůj druhý gól v zápase. Ačkoliv byl tísněný obráncem, našel skulinku me

Deset vteřin před koncem zápasu ještě dokázal snížit Tasko. Ačkoliv byl tísněný obráncem, našel skulinku mezi gólmanovými betony. Víc už toho ale Knights nestihli a bitvu o jedenáctou pozici prohráli 2:4.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024