LQF2: TJ Malešice–Nova Scotia Privateers 1:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / LQF2: TJ Malešice–Nova Scotia Privateers 1:2

25.4.2014

Fotbalovým výsledkem skončilo klání Malešic a Nova Scotia Privateers. Přestože Klokan svůj tým mnohokrát podržel a inkasoval jen dvakrát, TJ Malešice si odnesly porážku 1:2 a letos budou nejlépe třinácté.


Zápis/Statistiky

Ve čtvrté minutě poslal Adamiec svůj tým do vedení, když ze střední vzdálenosti výborně trefil vzdálenější růžek. Kanadským pokusům o odpověď tato přesnost chyběla stejně jako dalším útokům Malešic.

Během Malešické přesilovky dostal Biron po nevybíravém zákroku u mantinelu dvouminutový trest, ale ani půlminutová hra pět na tři nepřinesla Malešickým další branku.

Dvě minuty před koncem periody hrál pražský tým opět dvojnásobnou přesilovku a další faul Privateers sudí potrestal trestným střílením. K exekuci se postavil Kopfstein a nájezd proměnil.

Do druhé poloviny si kromě dvougólového náskoku Malešice přenesly i minutu přesilové hry, ale využít ji se jim nepodařilo.

V protiútoku Privateers Dunbar oběhl obránce a po blafáku vstřelil kontaktní branku. Na 2:2 vyrovnal Titchmarch, který si v leže na zemi nenechal sebrat balón, prošel mezi obránci a ze skoku zakončil.

Nadějný útok Malešic skončil nešikovnou přihrávkou. Morris ze vzduchu ukořistil míček a z nájezdu propálil Klokana. V deváté minutě Morris málem podruhé úspěšně brejkoval, ale tentokrát míč zůstal pod gólmanem.

Beran se dvě minuty před koncem nenechal vyprovokovat Byronem k souboji a díky tomu hráli Malešice zbytek zápasu přesilovku. Největší příležitost k vyrovnání měl Adamiec, ale jeho střela se jen odrazila od brankářovy výstroje. Morris pak znovu chytil soupeřovu přihrávku a již potřetí v tomto utkání běžel sám na bránu, Klokan však jeho střelu vykryl. Malešice již další šanci nevytvořily a o gól podlehli kanadskému soupeři.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024