LQF4: London Knights–Deutschland Adler 3:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / LQF4: London Knights–Deutschland Adler 3:1

25.4.2014

London Knights byli od začátku lepším týmem a nad německým celkem zvítězili 3:1. Odpoledne se Angličané utkají s týmem Goldstar Tel Aviv a vítěz tohoto zápasu bude usilovat o deváté místo na turnaji.


Zápis/Statistiky

Vyloučení Mazance za krosček potrestal chvíli před koncem přesilovky Rhiel, když se trefil k pravé tyči. Převaha Knights trvala i při hře pět na pět a gólman Adleru se musel hodně činit. V osmé minutě už neměl šanci proti šťastné Taskově střele z levé strany, která se od vzdálené tyče odrazila do brány.

V jedenácté minutě byl na tři minuty vyloučen Joseph. Obranná sestava Knights předvedla skvělou práci a jedinou střelu na bránu zneškodnil gólman Bone, proto dvougólový náskok Londýnského týmu vydržel až do konce poločasu.

Během dvojnásobné přesilovky ve čtvrté minutě druhé periody to před německou brankou vřelo, dokonce zvonila tyč, ale oslabený tým s velkým štěstím neinkasoval.

Tasko zvýšil z vlastního oslabení na 3:0, ale o chvíli později zkrátil Merjasch anglický náskok, a Adler tak měl ještě dvě minuty před koncem reálnou šanci vyrovnat. Situaci ovšem ztížilo vyloučení Kletta v poslední minutě. Přestože Němci málem z oslabení dali kontaktní gól, London Knights si pohlídali vítězství 3:1.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024