SK Lacrosse Jižní Město–Pioneers 11:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / SK Lacrosse Jižní Město–Pioneers 11:6

26.4.2014

V souboji poražených čtvrtfinalistů na sebe narazilo Jižní Město a Pioneers. Z gólové přestřelky vyšli jako vítězové kanadští hráči, kteří vyhráli 11:6.


Zápis/Statistiky

Pioneers do zápasu vlétli ve velkém stylu a už po půlminutě hry otevřeli skóre. Taylor našel milimetrově přesnou přihrávkou Jonese, ten udělal ještě pár kroků k brance a s přehledem zamířil k pravé tyči.

A převaha kanadského týmu pokračovala. Pioneers zmáčkli Pražany před jejich branku, na útočné polovině v pohodě kombinovali a do desáté minuty zvýšili už na 4:0. Postupně se trefili Waddington, Keith a znovu Jones.

Naději pro Jižní Město vykřesal Ondráček. Ten se na začátku 13. minuty uvolnil přes obránce a tvrdou střelou snížil na 1:4. To však bylo ze strany Pražanů pro první půli vše. A Pioneers naopak ještě do přestávky dvakrát navýšili vedení. Ve 14. minutě se trefil Germain a necelou minutu před sirénou zvýšil Clare už na 6:1.

Po změně stran Jižní Město zvýšilo aktivitua vypracovalo si územní převahu. Tu v 19. minutě gólově využil Došlý. Necelou minutu po něm ale přidal svou druhou branku v utkání Germain. Poté Plecháček po kombinaci s Došlým znovu snížil, ale Pioneers velké drama nepřipustili. Během čtyř minut po dvou gólech přidali Jones a Waddington a zvýšili už na 11:3.

Jižní Město v závěru alespoň kosmeticky upravilo skóre. V poslední minutě se trefil opět Došlý a dvakrát Veselý. Na prohře to ale nic neměnilo, Pioneers se radovali z výhry 11:6.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024