Turku Titans–Vienna Monarchs 4:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Turku Titans–Vienna Monarchs 4:5

26.4.2014

Dramatický souboj mezi Monarch a Titans vyhrál tým z Vídně. O těsném vítězství 5:4 rozhodl Hauer minutu a půl před koncem.


Zápis/Statistiky

V úvodu zápasu se dvakrát prosadil Safarik. Nejprve na začátku třetí minuty přízemní střelou otevřel skóre a o minutu později přidal druhý gól po pohledné kombinaci. Titans ale ještě do poočasu dokázali srovnat. V 11. minutě napřáhl z pravé strany Jalvanti a ten samý hráč čtyři minuty před koncem první části přidal i svůj druhý gól.

O něco veselejší šli ale do přestávky přece jen vídeňští hráči. Necelou minutku před koncem první periody totiž vrátil vedení na jejich stranuBalasch, který si naběhl na přesnou přihrávku Hauera a zblízka procedil míček přes gólmanovu výstroj.

Po přestávce byli aktivnější Titans a znovu se dočkali vyrovnání. V úvodu devatenácté minuty se Aaltonen uvolnil přes obránce, namířil si to do střednou vyrovnalu a tvrdou střelou překonal rakouského gólmana. Vedení na stranu Monarchs znovu překlopil o minutu později Hauer, ale šest minut před koncem znovu vyrovnal Jalvanti.

Drama rozhodl minutu a půl před závěrečnou sirénou Hauer. Útočník Monarchs se protál po pravé straně, přešel přes obránce až před branku a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Finové už zareagovat nestačili a prohráli 4:5.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024