W1: LimeGreen Riggers–Nova Scotia Privateers 2:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / W1: LimeGreen Riggers–Nova Scotia Privateers 2:3

25.4.2014

Kanaďané celý zápas vedli, ale minutu před koncem se Riggers podařilo vstřelit kontaktní branku a závěr zápasu zdramatizovat. Kanadský gólman byl ovšem v posledních vteřinách svému týmu oporou. Privateers vyhráli 3:2 a na tomto turnaji budou devátí, nebo desátí.


Zápis/Statistiky

Po vyloučení Boylana Riggers skvěle zvládli hru v oslabení a přečkali ji s míčkem ve svých lakroskách, poté ale začali mít víc ze hry hráči z Nového Skotska.

Při kanadském útoku v páté minutě McShane napadán dvěma obránci došel až k bráně a zakončil. Další individuální akci předvedl Proulx v osmé minutě. Zblízka se trefil mezi gólmanovy betony.

V závěru periody si mohli Irové zahrát dlouho přesilovku, když dostal gólman Collins tříminutový trest za hru vysokou holí, ale na trestnou lavici si po chvíli na minutu přisedl Gibson, a zkrátil tak trvání početní výhody svého týmu.

První gól Riggers mohl dát Polkinghorne ve svém vlastním oslabení ve 4. minutě druhé půle, kdy utekl s míčem a jeho nájezd musel vykrývat Cregan. Polkinghorne  pak ale o chvíli později svojí vinou předal míč soupeři a z protiútoku málem skórovali Privateers.

V sedmé minutě zvýšil Gallant, který obdržel nahrávku pd Taylora a zblízka propálil kanadského brankáře.

Své gólové premiéry se Irové dočkali v jedenácté minutě. Ze střední vzdálenosti se trefil Polkinghorne.

Necelé dvě minuty před koncem si Riggers vybrali oddechový čas. Útok po taktické poradě skončil gólem, Funkenhauser vypálil po nahrávce Greenawaye a zdramatizoval závěr utkání. Závěrečný tlak irského týmu už ale ohlídal gólman Collins.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024