X1: Bats Bratislava–TJ Malešice 6:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / X1: Bats Bratislava–TJ Malešice 6:4

25.4.2014

Po vyrovnaném prvním poločase odskočili Bats soupeři o dva góly a konečným výsledkem 6:4 si zajistili účast v zápase o 13. turnajovou příčku.


Zápis/Statistiky

Hned z prvního útoku se trefil Jeck k tyči malešické branky a Bats šli do vedení. Klokan se pak zapotil při slovenských útocích, ale další gól už nedopustil. Na druhé straně se sám protlačil obranou Plecitý a zadovkou střílel na 1:1. Koncem osmé minuty pak Adamiec přidal druhý gól. Ve dvanácté minutě Thomay oběhl obránce a o zem vyrovnal stav utkání.

Do druhé periody se do brány Malešic postavil Pelikán, který inkasoval hned v jejím úvodu během minutové přesilovky Bats. Engliš se zdálky trefil mezi jeho betony.

Ve druhé minutě druhé části poslal sudí Salmenbayeva a Kompase na tři minuty na trestnou lavici a týmy si vyzkoušely hru čtyři na čtyři. O dvě minuty později Zifčák zdálky propálil malešického gólmana.

V osmé minutě ukořistil Žipaj nešikovnou přihrávku soupeře a předal balón Gheorghemu čekajícímu před bránou. Ten nedal brankářovi šanci a zavěsil.

Ve třinácté minutě prostřelil Dobrého Podroužek, který po Tolarově přihrávce nejdřív brankáře rozpohyboval a následně poslal míček mezi jeho betony. V poslední minutě utkání  ale hrál pražský tým v oslabení a Slováci udrželi dvoubrankový náskok.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024