Z: Polish Eagles–LCC Wolves 6:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Z: Polish Eagles–LCC Wolves 6:4

25.4.2014

V souboji týmů neúspěšných v základních skupinách přehráli polští Eagles domácí LC Wolves 6:4.


Zápis/Statistiky

Wolves  v úvodu podržel výborný Hladký v radotínské bráně, a to i při dvouminutové přesilovce po vyloučení  Koukala. Překonal ho až na konci deváté minuty Rydzak, který poslal střelu mezi dvěma obránci nad gólmanovo pravé rameno. Rydzak o minutu později zpoza brány uviděl nikým nebráněného Pernala, který střílel do odkryté brány a zvýšil na 2:0.

Ve třinácté minutě vyslal nebezpečnou střelu Malinovský, ale míček se jen odrazil od brankářových holení. Z protiútoku střílel zblízka třetí gól Poláků Stypulkowski.

Na 3:1 snížil David Jasek, který vsadil na střelu o zem. Před koncem poločasu dal psychicky důležitý kontaktní gól Bergman, který sebral míček poblíž trestné lavice a utekl protihráčům. Z nájezdu pak překonal polského gólmana.

Ve druhé minutě Eagles opět Radotínu odskočili, když Rydzakova střela prošla skulinou mezi brankářovou lakroskou a betonem. Koncem sedmé minuty se pak mezi Hladkého betony zdálky trefil ještě Pellowski.

Po střele Sedláka v desáté minutě sebral míček odražený od zadního mantinelu Tomáš Jasek a vypálil. Gólman špatně nastavil svoji lakrosku a Wolves snížili na 3:5. Třígólový náskok obnovil Pernal. Prostřelil brankáře nízkou razantní střelou s odrazem o zem.

Pěkným gólem zmírnil vítězství Eagles Haloda, když dostal od Bergmana míček a trefil se s ním přesně k levé tyči.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024