Z: Team EuroLaxCo–LCC Wolves 2:3 po sam. nájezdech

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Z: Team EuroLaxCo–LCC Wolves 2:3 po sam. nájezdech

24.4.2014

Ve vyrovnaném zápase Wolves dlouho vedli, ale pět minut před koncem EuroLaxCo srovnal skóre a rozhodnout musely samostatné nájezdy. První vítězství v turnaji poražených nakonec přece jen připadlo domácímu týmu, který vybojoval skóre 3:2 po samostatných nájezdech.


Zápis/Statistiky

Skóre otevřel Sedlák, který zdálky trefil vzdálenější růžek, a poslal tak Wolves do vedení.

Následovala tříminutová přesilovka radotínského týmu, ale tu Wolves nevyužili. Navíc se na tři minuty nechal vyloučit Bergmann a po udělení minutového trestu pro Dolejšího si hráči EuroLaxu zahráli dvojnásobnou přesilovku. Wolves tuto komplikaci přečkali bez většího ohrožení jejich branky.

Dvě minuty před koncem poločasu Haloda pouze rozezvonil tyč, takže do druhé půlky nastoupily týmy s rozdílem jediného gólu.

Ve druhé minutě druhé periody si Sedlák všimnul prostoru mezi dvěma obránci, přiblížil se k bráně a poslal míček kolem pravé tyče do sítě.

Minutová přesilovka pět na tři a dvouminutová přesilovka pět na čtyři ve prospěch Wolves zůstala bez gólu. Po vyloučení Koukala na tři minuty měli Wolves namále, když před jejich bránou zůstal osamocený Labbé, ale ten trefil jen tyč a střelu jeho spoluhráče vykryl betonem gólman Hladký.

Krátce nato ale EuroLaxCo hrál další přesilovku, když si šel za zdržování hry sednout Sedlák. Ke vzdálenější tyči dobře zamířil Annoot. Vyrovnávací gól pak vstřelil .

Závěr poločasu si Wolves zkomplikovali minutovým trestem za příliš mnoho hráčů na hřišti, ale podařilo se jim sebrat balón a přesilovku ubránit. Závěrečný tlak EuroLaxu neskončil gólem díky dobré práci radotínského gólmana a rozhodnout musely nájezdy.

Za Radotín šel jako první Jasek a zadařilo se mu. Labbé za EuroLax trefil jen Hladkého výstroj a Bergmann minul bránu. Stav srovnal Hříbal. Třetí za Wolves se rozbíhal Sedlák, který se trefil k levé tyči. Ale i střela Chilinského šla od výstroje gólmana do brány.

Za EuroLax už nastupoval k exekucím stále Chilinski. Na trefy Malinovského a Halody odpověděl, ale na Jaskův úspěšný nájezd zareagoval střelou do brankářova hrudníku, a Wolves si tak odnesli vítězství 3:2 po samostatných nájezdech.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024