Bats Bratislava - Glasgow Clydesiders 3:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Bats Bratislava - Glasgow Clydesiders 3:1

22.4.2015

Úvodní zápas má za sebou také skupina E. Jediný zástupce našich východních sousedů Bats Bratislava se v něm utkala se skotskými Glasgow Clydesiders. Přesnější v koncovce byli v tomto zápase slovenští hráči, kteří důležitý krok k vítězství udělali v první periodě, již vyhráli 2:0. Hostům se v závěru pouze podařilo kosmeticky upravit stav na 1:3.


Zápas/Statistiky

V úvodu zápasu se střídaly šance na obou stranách. V 6. minutě se také urodila první branka utkání. Tomáš Jeck se s ničím nepáral a jeho prudká střela si našla cestu za záda skotského brankáře Cowmana. Od této chvíle byli Bratislavští mírně lepším týmem, své šance ale nevyužívali. Povedlo se to až ve 12. minutě Filipu Hříbalovi, který využil zakrytého výhledu brankáře Glasgow a z podobné vzdálenosti jako Jeck rozvlnil síťku.

Mírnou komplikaci pro bratislavské hráče znamenalo Patzkovo vyloučení na tři minuty za vysokou hůl. Korekce ze strany Skotů ale nepřišla. Naopak po uplynutí trestu již v druhé periodě si naběhl před Cowmana Thomay a přidal třetí gól.

Korigující branka ze strany skotského týmu přišla až minutu před koncem. Přesilovou hru po čtrnácti vteřinách využil Logan Sinclair. Na zdramatizování zápasu už ale hráčům Glasgow nezbyl čas. Bratislavští, kteří byli po celý zápas efektivnějším týmem, tak po zásluze zvítězili. 

Autor: Ondřej Mika   |   Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024