Bundeswehr Lacrosse - TJ Malešice 5:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Bundeswehr Lacrosse - TJ Malešice 5:1

23.4.2015

Hodně vyrovnanou osmifinálovou bitvu nabídl souboj Bundeswehru s Malešicemi. Účast mezi osmičkou nejlepších týmů turnaje si nakonec zajistil německý tým. A přestože se výsledek 5:1 může jevit vcelku jednoznačně, na hřišti to bylo dlouho napínavé.


Zápis/Statistiky

Malešice můžou litovat toho, že zaspaly vstup do utkání. Uběhly tři minuty hry a než se Pražané rozkoukali, prohrávali už o dva góly. Nejprve se přesnou střelou trefil Broz a po něm v přesilové hře zvyšoval Grießl.

Teprve pak se dostaly do útoku i Malešice. Studená sprcha v podobě dvou inkasovaných gólů je hodně rychle probudila a hráči ve žlutomodrých dresech se hnali za snížením. Jejich ofenzivní snahu ještě zvýšila výhoda přesilové hry, jenže na gólmana Fuchse ne a ne vyzrát.

To se povedlo až v desáté minutě po bratrské kombinaci Podroužků. Ondřej přihrál před branku Adamovi, ten se obtočil kolem obránce a střelou o zem snížil na rozdíl jediného gólu. Malešice měly i další šance na vyrovnání, v koncovce se jim však nedařilo. A do přestávky šly s jednogólovým mankem.

Po změně stran to byl velký boj se spoustou tvrdých soubojů a minimem velkých šancí. Sedm minut po přestávce jako první dostaly míček do branky Malešice, jenže to bylo těsně po vypršení časového limitu na zakončení.

Naopak hned z protiútoku inkasovaly. To když se Heerdt před brankou Pražanů zmocnil balonku a střelou mezi nohama zvýšil na rozdíl dvou gólů. A za minutu bylo pro Malešice ještě hůře. Byl to opět Heerdt, který se dostal ke střele z levé strany a přízemní ranou uklidil míč do sítě.

Malešice se snažily se zápasem ještě něco udělat a vrhly všechny síly do útoku. Jenže veškeré naděje Pražanů na postup do čtvrtfinále utnul minutu před koncem Wunderlich, který zvýšil už na nedostižných 5:1.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024