Glasgow Clydesiders - Team EuroLaxCo 6:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Glasgow Clydesiders - Team EuroLaxCo 6:0

23.4.2015

Duel týmů, které oba dva zápasy prohrály. Glasgow Clydesiders však si však tentokrát pohrálo se slaboučkým francouzským týmem EuroLaxCo a bezpečně ho porazilo 6:0. Počet branek Skotové rozdělili úměrně do obou dvou částí.


Zápis/statistiky

Lakros bez nějaké větší zápletky, avšak o to tvrdší. Tohle přesně nabídl souboj týmů, které zatím nedokázaly nikoho porazit. Skotové z Glasgow si ale s francouzským EuroLaxCo věděli rady a po brance Petersena v přesilové hře se brzy ujali vedení. O dvě minuty později zvyšoval Paoliny, čímž matně hrající tým ze země galského kohouta posunul ještě o krapet níž. Do konce první části skóroval ještě Foran.

Také druhá část se hrála v podobném duchu. Od úvodu nebylo pochyb o tom, kdo v tomto duelu bude úspěšnějším týmem. Brzy navíc přidal čtvrtou branku svého týmu Witmer. Zápas se víceméně jen dohrával. Ve 21. minutě přidal pátou branku jeho spoluhráč Williams. Gólový účet uzavřel dvě a půl minuty před koncem zápasu Moltzhan.

Výsledek 6:0 odpovídá dění na hrací ploše. Francouzi mají v pátek volno, v sobotu se pak o konečné 20. místo utkají s Polish Eagles. Naopak Glasgow Clydesiders vyzve Reginu Heat.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024