Green Gaels - London Knights 8:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Green Gaels - London Knights 8:2

23.4.2015

Také Kanadští Green Gaels jsou jedním z favoritů tohoto memoriálu. Osmifinálový los jim přisoudil anglický tým London Knights a ani tento kanadský favorit nezaváhal. Poctivou hrou od začátku utkání nepřipustil žádné drama a po třiceti minutách se radoval ze zasloužené výhry 8:2.


Zápis/statistiky

Přestože kombinace Kanaďanů byly naprosto přesné, dlouho se jim nedařilo vstřelit branku. Několika přesnými zákroky se také prezentoval londýnský brankář Klaus. Překonal jej až v 10. minutě Prout. Od této chvíle ale Green Gaels daleko zpřesnili koncovku a brzy se ujali dvoubrankového vedení. Teeter měl dostatek času ke střele a nemohl mířit přesněji. Dvě minuty před koncem první části zacílil i ryšavý O´Brien a v poslední minutě po spolupráci Collinse s Goddardem přidal druhý jmenovaný čtvrtý gól. Osm vteřin před koncem první periody alespoň Londýnští zmírnili stav zásluhou Darkinse.

Úvod druhé části neměli Green Gaels bůhvíjaký, opět se několikrát činil Klaus, který nestačil až na pokus z 20. minuty od Brennana. Když se za další minutu po pěkném sólu a ještě hezčí fintě při zakončení trefil Toporowski, všem bylo jasné, že si Kanaďané čtvrtfinálové boje nenechají ujít.

Hráči se zeleným listem na prsou přidali brzy i sedmou branku, jejímž autorem byl McDowall. Závěr se víceméně jen dohrával. Green Gaels očividně polevili a také Angličané se několikrát pokusili o zteč soupeřovi svatyně. Vyšlo jim to až dvě minuty před koncem, kdy se nemýlil Leach. Poslední slovo ale patřilo favoritovi zápasu, konkrétně Tomu Wattovi, jenž přidal osmou branku. Green Gaels ve čtvrtfinále vyzvou českého zástupce z Jižního Města.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024