Istanbul Sultans - Bundeswehr Lacrosse 3:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Istanbul Sultans - Bundeswehr Lacrosse 3:5

25.4.2015

Vizitkou sedmého týmu Memoriálu Aleše Hřebeského se minimálně do příštího roku můžou pyšnit hráči Bundeswehr Lacrosse. Německý tým ve vyrovnaném utkání o konečné umístění porazil Istanbul Sultans 5:3.


Zápis/Statistiky

První dílčí krůček za vítězství udělali Bundeswehr na konci čtvrté minuty. Wunderlicht napřáhl z velké dálky a jeho přízemní střela skončila až v síti. Na začátku sedmé minut šel německý tým už do dvoubrankového vedení. Přesilovou hru proměnil znovu tvrdou dalekonosnou ranou Frey.

V desáté minutě měli početní výhodu také Sultáni. A stejně jako před tím Bundeswehr, i oni ji dokázali přetavit v gól. Na konci výborně sehrané kombinace byl Jasek, který zakončoval do odkryté branky. Ten samý hráč navíc za minutu využil i druhou přesilovku v řadě, po pohotové dorážce srovnával na 2:2.

Bundeswehr byl aktivnější a ještě do konce první periody šel zaslouženě do vedení. Minutu a půl před přestávkou Grießl zpoza branky nahrál úplně před brankou úplně volnému Freyovi a ten ihned propálil dezorientovaného gólmana. Čtyřiačtyřicet vteřin před sirénou se navíc po levé straně protáhl kolem obránce Wunderlicht a střelou o zem poslal svůj tým už do dvougólového vedení.

Po změně stran německý tým dvougólové vedení bedlivě kontroloval, soupeře příliš nepouštěl do ohrožení své branky. Sultans však z jedné šance přeci jen udeřili. Devět minut před koncem se Shaw pěkně zbavil dotírajícího obránce, přesně zamířil k tyči a snížil na 3:4.

Nakonec z toho bylo ještě drama. To utnul až minutu a půl před koncem Bieber, kterého k samostatnému úniku vyzval Wolter. Německý útočník si sám před brankářem poradil a definitivně pojistil vítězství Bundeswehru  5:3.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024