Istanbul Sultans - Megamen 4:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Istanbul Sultans - Megamen 4:6

24.4.2015

Souboj mezi otcem a synem Millerovými, to byl hlavní náboj dalšího čtvrtfinále. Miller mladší, hájící branku Megamenů se mohl po závěrečném klaksonu radovat z postupu do semifinále. Avšak Istanbul zanechal v tomto zápase velmi dobrý dojem, dorovnal nepříznivé skóre a favorizované Američany hodně pozlobil.


Zápis/statistiky

Lépe vstoupili do zápasu Istanbulští, míč poskakoval kolem brankové čáry, za ní se ale nepřehoupl. Megameni byli častěji u míčku, avšak pozorně bránící Turci jim mnoho nedovolili. Největší šancí byl neproměněný samostatný únik. Na první branku se tak čekalo až do 11. minuty. V přesilové hře propadla za záda Millera staršího střela Hickmana. Netrvalo dlouho a skóre se opět měnilo. Megameni využili chybu bránících hráčů a opět Hickman nemohl mířit přesněji. Při chuti hrající Megameni následně potrestali obrovskou chybu brankáře Istanbulu, kterému vypadl míček a Plunkett měl lehkou úlohu. Výsledkem 3:0 pro papírového favorita také skončila první část, nikdo v tu chvíli asi nepředpokládal, že ze zápasu bude ještě drama.

Brzy po zahájení druhé periody ale vyslal překvapivou střelu Jasek a také Miller junior musel vytáhnout míček z branky. Na tuto branku Megameni dokázali brzy odpovědět. Pokusem z levé strany hřiště se prezentoval  Cerino a zvýšil. Poté ale nastala spanilá outsiderova jízda. Nejprve na 2:4 snížil Shaw. Stejný hráč za necelou minutu doklepl ze vzduchu míček za záda váhajícího brankáře a Turci byli na dostřel. Megameni sice vzápětí nastřelili tyč, ale nadále to byl Istanbul, kdo byl při chuti.

Ve 21. minutě bylo po dorážce Konobyho vyrovnáno a zkušení Američané si vzali oddechový čas, který jim určitě pomohl, protože o dvě minuty později Hickman namířil přesně mezi nohy Millera seniora a Megameni opět vedli. Čtyři minuty před koncem opět skóroval neudržitelný Hickman a posunul svůj tým do semifinále, kde vyzve Pioneers.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024