London Knights - Team Germany 3:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / London Knights - Team Germany 3:4

22.4.2015

Zatím nejvyrovnanější podívanou divákům v Radotíně připravil duel mezi London Knights a výběrem Německa. Po dramatickém boji se nakonec radoval z vítězství tým Německa, který anglického protivníka udolal 4:3.


Zápis/Statistiky

První zápas základní skupiny C přichystal zatím nejrychlejší gól turnaje. Už po šestatřiceti vteřinách hry, vystřelil na levé straně Shea, míček se odrazil od tyčky do nohou gólmana Carstena a od nich se došoural za brankovou čáru. Pro Shea to byla hodně šťastná trefa. To už se ovšem nedá říct o jeho druhém gólu, který padl o šest minut později. To německý útočník prošel přes obránce a umístěnou střelou zvýšil na 2:0.  

Knights se prvního gólu dočkali v osmé minutě. Olson před brankou hezky našel Dunitse a ten parádní zadovkou nachytal gólmana. Po prvním střeleckém úspěchu se anglický tým naplno vrhl do útoku a v desáté minutě už mohlo být vyrovnáno. Leach se skvělou individuální akcí dostal před branku a tam zkoušel zakončit rybičku, míček však letěl jen do hrudi brankáře.

Po slibném začátku se ve hře polevilo a ani jeden z týmů se příliš nedostával do ohrožení soupeřovy branky. Dlouho se urputně bojovalo ve středu hřiště. A do poločasové přestávky už žádný další gól nepadl.

Už dvě minuty po změně stran se ale skóre na světelné tabuli měnilo. Tasko na levé straně pěkně uvolnil Fostera, ten se prosmýkl až před branku a umístěnou střelou ke vzdálenější tyči srovnal na 2:2.

Vedení na stranu německého celku vrátil ve 20. minutě Merjasch, který od mantinelu zamířil do středu hřiště, naznačil přihrávku a nečekaně vypálil zpoza obránce přímo pod břevno. Po něm měli Němci další dvě vyložené šance, gólman Carsten však pokaždé stál na správném místě. I když při jednom ze zákroků mu pomohla pekelná dávka štěstí, aby míček proceděný mezi betony neskončil v síti.

Německý tým propásl možnost soupeři odskočit a drama tak pokračovalo. A když ve 23. minutě Arthur srovnal na 3:3, Němci neproměněných šancí hodně litovali. Nakonec je to však nemuselo až tak mrzet. Šest minut před koncem se Niepel dostal do samostatného úniku a před brankářem si věděl rady. Střelou o zem poslal Německo znovu do vedení.

A přestože se Angličané ve zbylých minutách ještě snažili se skóre něco udělat, Německo potřetí v zápase už vedení nepustilo. V prvním utkání skupiny C tedy London Knights nestačili na výběr Německa 3:4.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024