London Knights - TJ Malešice 3:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / London Knights - TJ Malešice 3:7

24.4.2015

Malešice skončí na letošním ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského nejhůře desáté. Vítězstvím 7:3 nad London Knights si zajistili účast v duelu o celkové deváté místo. V něm se v sobotu odpoledne utkají s Vienna Monarchs.


Zápis/Statistiky

Pražané dokráčeli k vítězství nad anglickým týmem poměrně snadno, o triumfu de facto rozhodli už během první periody. Malešice ustály úvodní útok Rytířů a samy naopak při prvním výletu před branku soupeře skórovaly, prosadil se Ondřej Podroužek.

České mužstvo soupeři definitivně odskočilo už v šesté minutě. To se během pouhých 56 vteřin trefili Trhlík a Adamiec. Na konci desáté minuty se navíc prosadil i druhý z bratrské dvojice Podroužků Adam, který zvyšoval už na 4:0.

Ještě do přestávky stačili London Knights alespoň snížit, 57 vteřin před sirénou po kombinaci Arthura s Dunitsem druhý jmenovaný zamířil přesně k pravé tyči Pelikánovy branky.

Ihned po přestávce se však vše vrátilo zpět do starých kolejí. Necelou minutu po změně stran se podruhé v utkání prosadil Ondřej Podroužek. A ten samý hráč měnil skóre i ve 23. minutě. Před brankou zpracoval nesnadnou přihrávku bratra Adama, ihned pohotově zakončil mimo dosah brankáře a završil hattrick.

Malešice měly hru nadále pod kontrolou, více držely míček a kombinovaly na polovině soupeře. Londýn hrozil především z následných protiútoků. Po jednom brejku Ellison dlouhou přihrávkou našel před brankou úplně volného Taska a ten snížil na 2:6.

Pražané se však o výsledek strachovat nemuseli. Zvlášť když dvě a půl minuty před koncem od čáry vypálil Šedivec, gólman měl sice před sebou volno a míček viděl, přesto ho však nedokázal vytěsnit mimo tři tyče.

Na vcelku poklidném vítězství Malešic nic nezměnil ani Leach, který čtrnáct vteřin před koncem stačil ještě kosmeticky upravit na konečných 3:7. Pražené tedy v sobotním utkání o deváté místo vyzvou vídeňské Monarchs, Knights se v souboji o jedenáctou příčku utkají s Riggers. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024