Megamen - Nova Scotia Privateers 5:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Megamen - Nova Scotia Privateers 5:3

22.4.2015

Duel dvou týmů, které svému francouzskému sokovi Team Euro LaxCo nadělily čtrnáct branek. Američtí Megameni vyzvali Nova Scotia Privateers. Duel to byl pro oko diváka vskutku lahodící. Bylo naprosto zřejmé, že oba týmy se budou řadit k favoritům tohoto memoriálu. Absolutorium si zaslouží brankář Megamenů Miller, který v momentě, kdy se jeho týmu příliš nedařilo, pochytal skoro i nemožné. I díky němu Megameni slavili vítězství 5:3.


Zápisy/statistiky

Na první branku se čekalo něco málo přes tři minuty, kdy se trefil hráč Nové Scotie Botting. Megameni odpověděli záhy po souhře s Hickmanem skóroval Cerino. I nadále pokračoval vyrovnaný duel, kde nebyla nouze o zajímavé okamžiky, tvrdé souboje i pěkné brankářské zákroky. V 11. minutě se asistent Hickman proměnil ve střelce a Megameni se radovali. Výsledkem 2:1 také skončila první část.

Ta druhá byla o mnoho zajímavější. Zápas se očividně přiostřil, málokdy trestné lavice zely prázdnotou. Brzy také již neplatil jednobrankový náskok Megamenů. Do trháku totiž poslal americký tým Castle a Privateers museli dohánět. Korigující branku vstřelili Kanaďané za necelé dvě minuty, kdy se pěknou střelou z uctivé vzdálenosti prosadil Koneczny. Zajímavý moment se odehrál ve 26. minutě. Williams odpykával trest za hráčskou lavici, v momentě, kdy naskočil na hrací plochu, obdržel pěknou přihrávku, jejímž autorem byl Mcllhone a na kanadské straně propukla obrovská radost.

S Megameny ale vyrovnání stavu vůbec nezamávalo. Ba naopak. Ve 28. minutě podnikli útok do otevřené obrany a Plunkett vrátil svému týmu vedení. Výhru ještě zvýraznil minutu a půl před koncem Stainer.

Velmi zajímavý duel tak byl výsledkově otevřený až do samého konce. Oba týmy předvedly skvělé výkony, které ocenila velmi pěkná návštěva v radotínském areálu. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024