Megamen - Team EuroLaxCo 14:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Megamen - Team EuroLaxCo 14:2

22.4.2015

Hru kočky s myší připomínal zápas mezi favorizovaným americkým týmem Megamen a Team Euro Laxco ze země galského kohouta. Američané se v první desetiminutovce ujali bytelného vedení 6:0 a i nadále bavili diváky v Radotíně pohlednými kombinacemi, často zakončenými krasnými brankami. Francouzi dokázali pouze dvakrát snížit, a to ještě vždy v přesilové hře. Drtivá výhra amerického týmu 14:2 je tak reálným obrazem předvedené hry.


Zápis/Statistiky

Neuplynula ještě ani minuta, když mohl otevřít skóre PJ Martin z týmu Megamen, brankář francouzského týmu se ale překonat nenechal. Kapituloval až o chvilku později. George Castle dostal nádhernou přihrávku a ze samostatného úniku zakončil do pravé šibenice. Zhruba padesátka diváků v pražském Radotíně čekala na další branku necelou minutu. Matt Hickman se nejlépe orientoval před branku týmu Euro LaxCo a zvýšil. Následně pospíchal vstříc brankáři Francouzů George Castle, na rozdíl od svého prvního pokusu ale tentokrát neuspěl, když jeho fintu gólman v tomto zápase hostujícího mužstva přečetl.

Co se nepovedlo Castlovi, to napravil v 6. minutě jeho spoluhráč PJ Martin. Hostující tým si opět nepohlídal dlouhou přihrávku a mohl zpytovat svědomí potřetí. Kanonáda ale pokračovala, Matt Hickman o minutu později dokonale zaskočil hostujícího brankáře, který se při této brance musel červenat. V 8. minutě šel americký tým již počtvrté zcela sám na gólmana, tentokrát to byl Jamie Plunkett, který byl úspěšný. Šestou branku vstřelil Brian Tyacke a rodila se nám opravdu velká kanonáda. Američané totiž byli daleko přesnější a trestali sebemenší chybičku svého soka. Francouzům svitla naděje až v přesilové hře, kterou přesnou střelou z levé strany využil německý hráč ve službách Euro LaxCo Martin Panzner. Vzápětí měli hosté další přesilovou hru, tentokrát pro příliš mnoho hráčů, s ní ale dobře nenaložili.

Druhá perioda pokračovala ve stejném duchu jako ta první. Joe Stainer brzy přidal sedmou branku Megamenu. Neuplynula ani minuta, když Matt Hickman nádhernou fintou oklamal brankáře a dovršil hattrick. Za dalších šedesát vteřin se podobně radoval Jamie Plunkett. Nejhezčí akci si hráči Megamenu připravili na 19. minutu. Po nádherné kombinace doklepl do opuštěné části branky Lou Cerino. Rozborka francouzské defensivy ale pokračovala i nadále. Jedenáctou branku přidal o tři minuty později George Castle. Následně měli hráči francouzského týmu výhodu již třetí přesilové hry a podobně jako v té první byli úspěšní. František Dolejší svoji branku náležitě oslavil.

Ovšem za malý okamžik už byl rozdíl opět desetibrankový.Branku vstřelil Rick Popplestone , jenž uplatil důraz u pravé tyčky. Následně se z pravé strany trefil George Castle a podobně jako jeho spoluhráč Hickman si připsal hattrick. Na konečných 14:2 pro Megamen upravil dvě minuty před koncem Kyle Burrell.

Američané tak na sto procent potvrdili, že budou jedním z favoritů tohoto memoriálu. Daleko těžší zápasy je však ještě teprve čekají.

Autor: Ondřej Mika   |   Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024