Megamen - Turku Titans 8:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Megamen - Turku Titans 8:2

23.4.2015

Pro jednoho z favoritů tohoto memoriálu nebylo finské Turku složitější překážkou. Přesto v úvodu zápasu favorit tápal a dlouho byl stav nerozhodný. Po přestávce ale bostonští Megameni přidali na obrátkách a dokráčeli si pro klidnou výhru 8:2.


Zápis/statistiky

Po opatrném úvodu jako první udeřil favorit. Hickmanova utěšená rána si našla cestu do sítě finského gólmana. To ale bylo na delší dobu vše, co hráči z Bostonu předvedli. Sice byli častěji u míčku, avšak nebyli příliš nebezpeční. Naopak v 7. minutě se dostal do koncovky Fin Hyytiäinen a na střídačce Seveřanů propukla radost. Nabuzení hráči ze země tisíců jezer dlouho drželi silnějšího soka na uzdě. Až ve 13. minutě nestačili na pokus Burrella, kterého našel Stainer. Do konce první periody se trefil ještě Castle, který dodal favoritovi potřebný klid.

Ve druhém poločase už existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo. Brzy se navíc trefil Szymanski, po jehož gólu bylo jen otázkou, kolik nakonec bude výsledné skóre. Ve 21. minutě zvyšoval už na 5:1 Plunkett a o další tři minuty déle přidal šestou branku Stainer.

Exhibice Megamenů pokračovala. Finští hráči zapomněli na Hickmana, který se nemýlil. Poté se ale taktéž připomněli Finové. Helminen obkroužil branku a zasunul míček za překvapeného brankáře Uusitala. Poslední slovo ale pařilo Megamenům, konkrétně Hickmanovi, který stanovil konečný výsledek na 8:2.

Megameni se ve čtvrtfinále mohou těšit na nebezpečný Istanbul. Turku si zahraje v evropském souboji s Vídní.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024