Nova Scotia Privateers - Team EuroLaxCo 14:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Nova Scotia Privateers - Team EuroLaxCo 14:0

22.4.2015

Druhý zápas, druhý debakl. Tým EuroLaxCo musel skousnout další hořkou porážku. Po úvodní prohře 2:14 od amerických Megamenů tentokrát nestačil na kanadské mužstvo Nova Scotia Privateers a padl ještě potupnějším rozdílem. Po konci utkání na světelné tabuli svítilo skóre 14:0.


Zápas/Statistiky

Outsider, který nastupuje pod hlavičkou Francie, ale v jeho kádru je velké množství českých a německých hráčů, měl smůlu už při rozlosování samotného turnaje. Los mu totiž do základní skupiny přidělil dva z největších favoritů celého memoriálu.

A papírové předpoklady se vyplnily v obou zápasech. Po debaklu s Megameny tým EuroLaxCo tahal za kratší konec lakrosového lana také v zápase s Privateers. O osudu utkání bylo de facto rozhodnuto už po šesti minutách hry. Kanadský tým totiž v té době disponoval vedením už 5:0. A do přestávky šel dokonce za vedení 7:0.

Evropský tým na hřišti jednoznačně nestačil a na zoufalého gólmana Drouarta se i v druhé části hrnul jeden útok za druhým. Přestože francouzský gólman ještě několik vyložených šancí pochytal, na všechno stačit nemohl.

Privateers, kteří dohrávali takřka v rovině exhibice, si nakonec rozdělili stejnou gólovou porci na obě části. V druhé periodě nasázeli dalších sedm gólů a radovali se ze zatím nejvyšší výhry turnaje 14:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024