Regina Heat - Glasgow Clydesiders 2:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Regina Heat - Glasgow Clydesiders 2:4

24.4.2015

Rozhodovaly přesilové hry. V zápase mezi Reginou Heat a Glasgow Clydesiders padly z šesti branek čtyři v nerovnoměrném počtu hráčů na ploše. Kanaďané se sice ujali vedení, Skotům se ale podařilo vyrovnat a ve druhé části hry získat rozhodující náskok. Svoji výhru poté ještě potvrdili při power play.


Zápis/statistiky

První početní výhodu Kanaďané ještě nevyužili. Tu druhou už ano. Na dvě minuty za krosček si šel na trestnou lavici odpočinout Williams a po velmi pěkné kombinaci trestal Larson. Skotové byli v první části lepším týmem a jen vynikající zákroky gólmana Calevala držely Reginu nad vodou. Ani on ale nestačil v 10. minutě na individuální akci Pitreho, který si naběhl mezi čtyři hráče Reginy a naprosto přesně zakončil. O minutu déle nastřelili v červených dresech hrající Kanaďané břevno.

V 18. minutě potrestal Larsonův krosček z předbrankového prostoru Sinclair a Skotové se mohli radovat. Náskok Glasgow smazal v polovině 22. minuty taktéž při početní výhodě Burt, který dorazil Larsonovu střelu. Přesilové hry byly v tomto utkání opravdu silnou stránkou obou týmů. O minutu později totiž fauloval Kanaďan Hoffman a skóre se znovu měnilo. Přesně pod břevno se totiž trefil Kotch.

V závěru utkání plály emoce na obou stranách. Regina se snažila alespoň vyrovnat, v poslední minutě odvolala gólmana, avšak větší tlak si nevytvořila. Naopak šest vteřin před koncem rozhodl střelou do prázdné branky o vítězství Glasgow Gamble.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024