Regina Heat - Polish Eagles 8:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Regina Heat - Polish Eagles 8:1

23.4.2015

Kanadští nováčci se na Memoriálu Aleše Hřebeského dočkali prvního vítězství. Boxlakrosisté Regina Heat po dvou prohrách tentokrát v souboji dvou třetích týmů ze základních skupin porazili Polish Eagles 8:1.


Zápis/Statistiky

Heat měli navrch hned od začátku zápasu. Už po dvou minutách utekl polské obraně Larson a střelou nad brankářovo rameno poslal svůj tým do vedení. V sedmé minutě znovu Larson zkoušel štěstí střelou z dálky, brankář přes skrumáž nic neviděl a míček proplul až za jeho záda.

Na začátku desáté minuty našel Caleval zpoza branky Watsona a ten se sám před brankářem nemýlil. Když se pak tři minuty před přestávkou povedenou dorážkou prosadil i McCarron, Heat šli do poločasu za vedení 4:0.

Hned dvacet vteřin po přestávce navíc náskok zvýšil povedenou přízemní střelou Williams. A v osmnácté minutě zápasu Watson upravil už na 6:0. Poté se prvního gólu v utkání a celkově druhého na celém turnaji dočkali také Eagles. O čestný úspěch se postaral Stypulkowski.

Jenže Heat měli zápas nadále pod naprostou kontrolou. A i po inkasovaném gólu na hřišti vládli. Čtyři minuty před koncem vrátil svému týmu šestibrankové vedení Phillips, o gólovou tečku se ve 28. minutě postaral Bellegay, který upravil na konečných 8:1.

Letošní premianti Heat tedy po třech zápasech poznali, jak sladce chutná vítězství na Memoriálu Aleše Hřebeského. Zato Polish Eagles na své první vítězství stále čekají.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024