Riggers - Vienna Monarchs 3:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Riggers - Vienna Monarchs 3:5

24.4.2015

Souboj o to, kdo si zahraje o 9. místo na tomto memoriálu. Irští Riggers byli po celý turnaj známi díky své urputné defensivě, ta ale v zápase proti Vídni dostala nečekané trhliny. Již po první části byl stav 1:3 z pohledu Irů, kterým se dvoubrankové manko nepodařilo dohnat. Rakušan Hauer se podílel na výhře všemi pěti brankami. V první desítce tak Riggers neskončí, o deváté místo si to tak rozdá Vídeň s Malešicemi.


Zápis/statistiky

Na první branku se čekalo do 3. minuty, kdy po přihrávce Skokana skóroval v přesilové hře Hauer. Irové však brzy vyrovnali. Klaus Hauer má ale dnes střeleckou formu jako hrom. Již v 8. minutě totiž poslal Rakušany zpět do vedení. Tentýž hráč dovršil hattrick o pět minut déle a stanovil tak skóre po první části.

Irové ale neprodali kůži lacino. Po čtyřech minutách druhé části získal míček Wichmann a poslal ho do pravé šibenice.  Ve 22. minutě přidal Hauer čtvrtou branku, v přesilové hře oběhl branku a překvapivě zakončil za zaskočeného gólmana Cregana. I na tuto branku ale Irové dokázali odpovědět. Taktéž v přesilové hře z pravé strany vystřelil Gibson a míček se tetal v síti.

Poslední slovo patřilo dvě minuty před koncem Hauerovi, ten odmítl vyrovnání a svoji přesnou střelu namířil mezi ruku a tělo irského brankáře. Vídeň si tedy zahraje o konečné desáté umístění s Malešicemi, Riggers skončí nejlépe jedenáctí, vyzvou Londýn.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024