Tel Aviv Lacrosse - Pioneers 1:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Tel Aviv Lacrosse - Pioneers 1:7

24.4.2015

První semifinalista neměl postup do boje o medaile nikterak složitý. Izraelský Tel Aviv totiž v tomto zápase proti Pioneers nekladl větší odpor. Do jeho branky padal jeden gól za druhým. Skóre se nakonec zastavilo až na sedmi brankách. Izraelští hráči skórovali pouze jednou, a to na rozjeté Kanaďany nemohlo stačit.


Zápis/statistiky

Od úvodu bylo i nestrannému fanouškovi jasné, kdo bude v tomto zápase favoritem. Pioneers byli téměř bezchybní a ve 3. minutě už vedli. Z pravé strany se trefil Rouse. O chvíli později Schwab šikovně zpoza branky nachytal gólmana Leoneho. I nadále byli Pioneers daleko lepším týmem, Tel Aviv vyráželi kupředu pouze sporadicky, navíc nebyli příliš nebezpeční.

Kanonáda se v plné parádě rozjela ve druhé části. Nejprve z pravé strany prostřelil Leoneho Clare. Chvíli po něm se tečovanou střelou prosadil Jones. Na hladkém postupu favorita nic nezměnilo ani snížení Bergmana, který zakončil přesně nad rameno brankáře kanadského týmu.

O několik okamžiků později totiž Jones napodobil svého koreku Schwaba z první části a zpoza branky hodil balónek brankáři Tel Avivu na záda, od kterých se odrazil za brankovou čáru. Piratees byli při chuti, kdežto Tel Aviv zřejmě těžko hledal motivaci ke zdramatizování skóre.

Šestý gól vstřelil po samostatném úniku Calderwood a sedmý po vyšachování obrany přidal Mallory. Piratees tak hladce postoupili do semifinále, kde se utkají s lepším z dvojice Megamen – Istanbul Sultans.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024