Tel Aviv Lacrosse - Team Germany 9:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Tel Aviv Lacrosse - Team Germany 9:0

23.4.2015

Tel Aviv se stává prvním čtvrtfinalistou. Izraelci neměli s výběrem Německa příliš mnoho práce. V obou poločasech naše západní sousedy hladce přejeli a poměrně jednoduše tak postupují. Německu se nepodařilo ani jednou skórovat, utržilo tak debakl 0:9. Nutno také dodat, že Německo doplácelo na svoji nedisciplinovanost, vždyť v tomto zápase obdrželo celkem devět trestných minut, hráči Tel Avivu žádnou.


Zápis/statistiky

I když skóre vypovídá o naprosto jasném průběhu. Téměř osm minut Izraelci nemohli najít recept na německou obranu. Povedlo se to až Bergmanovi. Od této chvíle bylo ale na hřišti pouze jedno mužstvo. Hráči Tel Avivu vstřeli do konce první části ještě další tři branky. Nejprve se trefil Harper, jehož v 11. minutě po Clarkově přihrávce napodobil Culbertson. Clarke si připsal asistenci i u čtvrté branky, již vstřelil Harper.

Také úvod druhé části byl ze strany Tel Avivu poněkud ospalý. Skóroval až ve 22. minutě Harper, který si tak připsal hattrick a prakticky rozhodl zápas. O minutu později nadělil soupeři nepopulárního „bůra“ Freid. Tým, převážně složený z kanadských hráčů, i nadále exceloval. Sedmou branku přidal o chvilku později Janson. Minutu a půl před koncem zvyšoval na 8:0 Sussingham po přihrávce jednoho z nejlepších Izraelců Bergmana. Skóre uzavřel svoji druhou brankou v zápase Freid.

Tel Aviv tak uštědřil výběru Německa požehnaný debakl. Ve čtvrtfinále se Izraelci mohou těšit na vítěze zápasu Pioneers – Riggers.

 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024