Tel Aviv Lacrosse (ISR) - Bundeswehr Lacrosse (GER) 5:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Tel Aviv Lacrosse (ISR) - Bundeswehr Lacrosse (GER) 5:3

23.4.2015

Také Tel Aviv jen zatím stoprocentní. Po výhře nad Turku si poradil si poradil i s německým Bundeswehrem. Lví podíl měl na výhře hráč izraelského týmu Kyle Bergman, autor čtyř branek. Po vyrovnané první části, se Tel Aviv dostal do trháku, vedl již 4:1, což se nakonec ukázalo pro tento duel jako rozhodující.


Zápis/statistiky

Již po téměř třech minutách se dokonce ve vlastním oslabení uvolnil Bergman a střelou nad rameno německého brankáře načal svůj střelecký koncert. Izraelci byli i nadále lepším týmem, jen vlastní nepřesnost v koncovce je brzdila od navyšování skóre. A tak minutu a dvacet vteřin před koncem první části udeřili němci. Heerdt se dokázal uvolnit a poslal míček přesně mezi nohy izraelského brankáře Leoneho.

I nadále se hrál pohledný lakros. V 19. minutě to byl opět Bergman, kdo využil ztrátu Němců a našel skulinku v postoji německého gólmana. Bergman byl při chuti, o dvě minuty později se mu povedlo využít přesilovou hru po teči před brankovištěm. Když o chvíli déle zvýšil na 4:1 v pádu Clarke, málokdo by věřil, že ze zápasu ještě může být drama. Vzápětí však snížil Schröder.

V 25. minutě však čekala na Němce dlouhá tříminutová přesilovka. Ti si také vzali oddechový čas, aby pošetřili síly a udělili si nějaké pokyny. I když byla početní výhoda zpočátku poněkud ospalá, ve 27. minutě Sandleinova střela skončila za Leonovými zády a zápletka byla na světě. Možnou dělbu bodů ale odmítl o chvíli déle nejlepší hráč na hřišti Bergman, který po samostatné akci přidal svoji čtvrtou a celkově pátou branku Tel Avivu, který tak zvítězil 5:3. Izraelci si tak připsali druhé vítězství, Bundeswehr skončí ve skupině druhý. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024