TJ Malešice - Helan Går Lacrosse 6:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / TJ Malešice - Helan Går Lacrosse 6:3

22.4.2015

První český zástupce malešické TJ ve své premiéře na 22. ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského vcelku hladce porazilo švédský Gar Lacrosse. Seveřané po celé utkání tahali za kratší konec pomyslného provazu a jen dotahovali náskok pražského týmu. Po třiceti minutách se pražský tým mohl radovat z přesvědčivé výhry 6:3.


Zápis/Statistiky

Na úvodní branku se čekalo do 2. minuty. Z levé strany se mezi betony švédského brankáře Kinneyeho trefil Beran. Tentýž hráč se prosadil také o sedm minut později. Pražané byli určitě aktivnějším týmem, tudíž jejich vedení bylo zcela zasloužené.

Brzy však před malešickou brankou tečoval Jimmy Blomgren a tým ze severu Evropy byl na dostřel. Tento zápas však patřil Tomáši Beranovi, který ve 13. minutě díky svému důrazu před brankou oslavil hattrick. V posledních sekundách první části mohl zvýšit na tříbrankový rozdíl Kamil Trhlík, v samostatném úniku ale neuspěl.

Mrzet jej to však příliš nemuselo ani ne po minutě hry ve druhé části totiž vstřelil branku na 4:1 Podroužek, který pohotově dorazil brankářem vyraženou střelu. Tento stav ale opět platil necelou minutu. Švéd Jimmy Blomgren vstřelil svoji druhou branku v zápase, když se natlačil před gólmana Pelikána a neomylně zakončil nad jeho rameno.

Švédský tým by možná mohl pomýšlet na lepší výsledek, to by ale Pražané nesměli mít Tomáše Berana, který ve 21. minutě potrestal vyloučení Malinovského, vstřelil svoji čtvrtou branku a zvýšil na 5:2. Beran měl prsty i v další brance, čtyři minuty před koncem přihrál Adamiecovi, který prakticky rozhodl. V závěru už jen korigoval Švéd Eklund. To nic neměnilo na tom, že první český zástupce vstoupil do tohoto memoriálu na jedničku a připsal si poměrně jasné vítězství.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024