Turku Titans - Bundeswehr Lacrosse 4:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Turku Titans - Bundeswehr Lacrosse 4:6

22.4.2015

Nástup jako hrom a bytelné čtyřbrankové vedení. Tak přesně takto zahájil 22. memoriál Aleše Hřebeského německý tým Bundeswehr Lacrosse. Finové se ale obdivuhodně zvedli a v závěru zápasu sahali po remíze. Až třetí branka Grießla minutu před koncem rozhodla o vítězství Bundeswehru.


Zápis/statistiky

Lepší úvod si ani Němci nemohli přát. Již po půlminutě hry totiž skóroval Grießl. Za další čtyři minuty zvyšoval jeho krajan Lausdrup a o několik okamžiků později přidal další branku Broz. Finský tým se z této studené sprchy dlouho nemohl vzpamatovat a inkasoval ještě jednou, když se podruhé trefil Grießl. Ještě do přestávky ale hráči z Turku dokázali vstřelit dvě velmi důležité branky Hyytiäinenem a Jokelou a opět byli ve hře.

Ve druhé periodě se nejprve ve 22. minutě trefil Lausdrup a na finské hráče by si v tu chvíli nevsadil ani nejodvážnější sázkař. Ti se ale podruhé v zápase dokázali doslova vstát z mrtvých, znovu vstřelili dvě slepené branky a nabídli tak početné návštěvě dokonalé drama až do samého konce. Nejprve se totiž trefil Aaltonen a po něm Wiren.

Až šedesát vteřin před koncem rozhodl o výhře německého týmu svým třetím gólem v zápasu Grießl. Potlesk si následně vysloužil i finský tým, který se i za téměř rozhodnutého stavu nevzdal a mnoho nechybělo, aby z tohoto utkání vyválčil remízu. 

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024