Vienna Monarchs - TJ Malešice 4:8

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Vienna Monarchs - TJ Malešice 4:8

25.4.2015

Malešice slaví deváté místo. Pražané se s 22. ročníkem Memoriálu Aleše Hřebeského rozloučili vítězstvím nad Viennou Monarchs 8:4.


Zápis/Statistiky

Skóre zápasu otevřely Malešice po necelých dvou minutách hry. Trhlík ideálně načasoval přihrávku na Ondřeje Podroužka, který si seběhl před branku a lehce nasměroval letící míček do branky. Monarchs odpověděli o čtyři minuty později. Pěknou individuální akci předvedl Hauer, jenž na útočné čáře obešel jednoho obránce a za druhého schoval povedenou přízemní střelu. A zanedlouho šla Vídeň i do vedení. To když Jůza napřáhl z levého kruhu a jeho tvrdý pokus se odrazil od tyčky do branky.

Jenže to bylo ze strany Monarchs na dlouhou dobu vše. Pražané byli aktivnější, více a se hrnuli dopředu, vypracovali si více šancí a do přestávky stav utkání otočili. Obrat nastartoval v sedmé minutě Šedivec, který po předchozím zákroku gólmana Kunerta pohodlně uklidil do odkryté sítě.

Do přestávkové sirény se pak tvrdou střelou z dálky prosadil ještě Beran a chvíli po něm i podruhé v zápase Ondřej Podroužek, kterého nedůrazná obrana nechala po pravé straně běžet tak dlouho, až napřáhl a vymetl šibenici. Malešice tak šly do poločasu za vedení 4:2.

V druhé periodě toho zpočátku ani před jednou brankou příliš k vidění nebylo. Až na konci dvacáté minuty si Jůza navedl si míček do středu a mezi dvojicí obránců vystřelil. Jeho pokus zaplul přesně k pravé tyči a Monarch snížili na rozdíl jediného gólu.

Vídeň pak ve snaze vstřelit i vyrovnávací gól hodně otevřela hru. Jenže okénka v rakouské defenzivě využil v třiadvacáté minutě Tolar, který šel sám na branku a procedil míček brankáři mezi nohama. Dvě minuty nato navíc z levého kruhu vypálil Beran a trefil se přesně k tyči – 6:3.

Vídeň ale nadále kousala a vepředu byla hodně nepříjemná. Ve 26. minutě se parádním způsobem mezi trojicí obránců prosadil Jůza. Český útočník v rakouských službách se obtočil klubkem protihráčů a vypálil o zem. Na jeho střelu gólman nedosáhl.

Malešice však žádní velké drama nedovolily. A díky Tolarovi ještě dvakrát navýšili skóre. Šikovný útočník Pražanů nejprve z pravé strany hezky zamířil do vzdálenější šibenice. A podobnou situaci si Tolar zopakoval ještě dvacet vteřin před závěrečnou sirénou. Tentokrát však z druhé strany. Střílel zleva a trefil pravý horní růžek. Malešice tedy vyhrály 8:4 a vystřílely si deváté místo celkového pořadí.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024