(2) B: Green Gaels - Helan Går Lacrosse 8:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / (2) B: Green Gaels - Helan Går Lacrosse 8:0

20.4.2016

Podobně jako Glasgow Clydesiders, tak i kanadský tým Green Gaels vstoupil do letošního Memoriálu Aleše Hřebeského více než suverénně. Kanaďané byli v zápase proti švédskému týmu Helan Gar Lacrosse favoritem, což také od úvodních minut potvrdili. Po úvodní patnáctiminutovce vedli vysoko 7:0 a o vítězi tak nebylo pochyb. Ve druhé čtvrthodince favorit přidal ještě jednu branku a dokráčel si pro jasné vítězství.


Výsledek/statistiky

Na první branku tohoto zápasu se čekalo pouhých třiatřicet vteřin. Na levé straně se uvolnil Jones-Smith a byl přesný. Tentýž hráč zvýšil ve 3. minutě na dvoubrankový rozdíl po překvapivé střele a hlavně chybě švédského brankáře, který tento pokus podcenil. O minutu později přidala branku zřejmě  největší hvězda Kanaďanů Gavin Prout, jenž jen potvrdil, že toto utkání se bude ubírat jednoznačným způsobem. Následně skórovali také Bergsma, Goddard a Blocho. Brankový účet první části uzavřel po přesné kombinaci svoji druhou brankou v zápase Goddard. Až poté se Švédové dostali k prvním střelám v zápase a mnoho nechybělo, aby vsítili alespoň čestnou branku.

Vstup do druhé periody měli lepší opět Kanaďané, které ale své samostatné úniku nevyužili, jelikož pohořeli na náhradním soupeřově brankáři Zeidlitzovi. Podobně jako v první části, tak i švédský Helan Gar Lacrosse si vypracoval nějaké šance, které ale pochytal velmi dobrý brankář Roberts. Brankář Švédů Zeidlitz přesto jednou kapituloval. Ve 24. minutě jej při přesilové hře pokořil Derks, který tak uzavřel brankový účet. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024